Προσλήψεις 3 ατόμων στο δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών ανακοινώνει την πρόσληψη τριών (3) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τις 31/8 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, για τους Δημοτικούς, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του, ως εξής:

2 ΤΕ Βρεφονηπικόμων
1 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή

τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Ρ. Κοντορήγα 12, Τ.Κ 33100 Άμφισσα, υπόψη κας Ευσταθίας Βελαώρα (τηλ. επικοινωνίας:2265072077). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςεργάτεςΒρεφονηπιοκόμοιΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα