Προκήρυξη για 20 προσλήψεις στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό στην Υπηρεσία Καθαριότητας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίουορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών του Δήμου για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

20 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας – Συνοδοί Απορριμματοφόρου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν

να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά στο Γραφείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Ταχ. Δ/νση: Ιάσονος 1 και Εθνικής Αντίστασης, Λουτράκι, Τ.Κ 20300, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός πέντε (5) ημερών, από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, ήτοι από 19-10-2018 έως και 23-10-2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από το Δήμο στην ως άνω διεύθυνση (πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2744-3-60120 και 2744-3-60196).

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

εργάτεςκαθαριστέςκαθαρίστριεςεργάτης καθαριότηταςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiyrxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα