Πώς διαμορφώθηκαν οι μετακινήσεις των καθηγητών ανά ειδικότητα από και προς τo Ν. Ημαθίας, του αιρετού Αντώνη Τσανασίδη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Τσανασίδης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ν.Ημαθίας
Τηλ.6972871506 email: [email protected]


Πώς διαμορφώθηκαν οι μετακινήσεις των καθηγητών ανά ειδικότητα από και προς
τo Ν. Ημαθίας

Αποσπάσεις καθηγητών από και προς το ΠΥΣΔΕ

Ημαθίας 2012

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Σας γνωστοποιώ ότι μετά τη ανακοίνωση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, οι μετακινήσεις των καθηγητών ανά ειδικότητα από και προς τον Ν. Ημαθίας διαμορφώνονται ως εξής:

Από τον Ν. Ημαθίας έφυγαν 23 καθηγητές.
Στον Ν. Ημαθίας ήρθαν 31 καθηγητές.

Θεωρώ ότι σύντομα το ΚΥΣΔΕ θα πρέπει να προχωρήσει στην Β φάση αποσπάσεων ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε πλεονασματικές ειδικότητες να μετακινηθούν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ διότι σε αυτήν την περίπτωση η παραμονή των εκπαιδευτικών μακριά από τον τόπο διαμονής τους δεν προσφέρει τίποτα στην οικονομία του Υπουργείου και εξουθενώνει οικονομικά τους ίδιους.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά οι αποσπάσεις των ειδικοτήτων ( ΠΕ 11, ΠΕ06.κ.λ.π) στην Πρωτοβάθμια δεν συνεξετάσθηκαν με αποτέλεσμα τις γνωστές αδικίες του παρελθόντος. Από την στιγμή που οι αποσπάσεις γίνονται με μόρια είναι πολύ απλό να συνεξετάζονται για να μην παρατηρείται το φαινόμενο να αποσπάται π.χ Γυμναστής με 10 μόρια από την Α/θμια και να μην αποσπάται Γυμναστής από την Β/θμια με 40 μόρια ,στην ίδια περιοχή απόσπασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα