Πωλητές κινητής τηλεφωνίας στα Public

Πωλητές και Πωλήτριες Κινητής Τηλεφωνίας αναζητά η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας με προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας Public, αλλά και το εξειδικευμένο Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής Multirama.

Πωλητές και Πωλήτριες Κινητής Τηλεφωνίας αναζητά η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας με προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας Public, αλλά και το εξειδικευμένο Δίκτυο

Καταστημάτων Πληροφορικής Multirama.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άριστη ικανότητα επικοινωνίας, ευχάριστη προσωπικότητα, προϋπηρεσία 2 -3 χρόνια σε ανάλογη θέση (ιδανικά σε κατάστημα λιανικής τεχνολογίας/κινητής τηλεφωνίας), ομαδικό πνεύμα, οργανωτικές ικανότητες, ευχέρεια στη χρήση Η/Υ και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Οι δύο εταιρείες προσφέρουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (Bonus βάσει αποτελεσμάτων), άριστο περιβάλλον εργασίας και ευκαιρία σταδιοδρομίας σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Για τις θέσεις στα Public οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο e mail: [email protected]. Για τα Multirama θα πρέπει να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 801-11-15000.

Keywords
Αναζητήσεις
μισθος διευθυντη public, public μισθος τεχνικου
Τυχαία Θέματα