Ποια σχολεία θα κλείσουν και την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας (Συνεχής ανανέωση)

Πολλά σχολεία παρέμειναν κλειστά την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ πολλά από αυτά θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη

Κλειστά θα μείνουν σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής (Χασιά), την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου λόγω παγετού.

Δήμος Αγίας Παρασκευής – Τα Σχολεία

και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, που έμειναν σήμερα κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αύριο Πέμπτη 12/2 θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δεν θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός της Φυλής, ενώ θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί στα Άνω Λιόσια και στο Ζεφύρι.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Π.Ε. και Δ.Ε. του Δήμου Διονύσου και θώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί

Νάξος - Νησιά Μικρών Κυκλάδων: οι σχολικές μονάδες τόσο στη Νάξο, όσο και στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου

Θήβα: Τα Γυμνάσια και Λύκεια την Πέμπτη 12/02 θα λειτουργήσουν από ώρα 10:00, εκτός του Γυμνασίου-Λυκείου Καπαρελλίου το οποίο θα παραμείνει κλειστό.

Τα Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά

Φλώρινα: Τα σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ξεκινήσουν μάθημα από τις 09:00

Πρέσπες : Τα σχολεία θα ξεκινήσουν μάθημα μία ώρα αργότερα

Δήμος Νεστορίου: Τα σχολεία θα ξεκινήσουν μάθημα με μίαμιση ώρα καθυστήρηση δηλαδή στις 9:45

Δήμος Εορδαίας: Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας τα Σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κατά μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των συνεχιζόμενων χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Αμυνταίου: Από το Γραφείο του Δημάρχου: Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου,τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καστοριά : Τα σχολεία θα ξεκινήσουν μάθημα με μίαμιση ώρα καθυστήρηση δηλαδή στις 9:15

Δήμος Άργους Ορεστικού: Τα σχολεία θα ξεκινήσουν μάθημα με μίαμιση ώρα καθυστήρηση δηλαδή στις 9:15

ΚΡΗΤΗ Βιάννος «Λειτουργία σχολικών μονάδων στον Δήμο Βιάννου την Πέμπτη 12/0/2015» Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των χιονοπτώσεων που με βάση τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και τις οδηγίες της Πολιτικής προστασίας, θα συνεχιστούν έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, και σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Βιάννου, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα λειτουργήσουν για αύριο Πέμπτη 12/02/2015 οι παρακάτω σχολικές μονάδες στον Δήμο Βιάννου.

1 Γυμνάσιο και Λύκειο Βιάννου
2 Δημοτικό Σχολείο Άνω Βιάννου
3 Δημοτικό Σχολείο Αμιρών
4 Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου
5 Δημοτικό Σχολείο Εμπάρου
6 Νηπιαγωγείο Εμπάρου

Στη Χερσόνησο Κλειστό θα παραμείνει σήμερα, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και αύριο, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου το δημοτικό σχολείο Ελιάς –που ανήκει στη δημοτική κοινότητα Ελαίας- με απόφαση του δημάρχου Χερσονήσου, κ. Γιάννη Μαστοράκη. Η στέγη του κτιρίου υπέστη σοβαρή ζημιά εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, σε αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στη Δημοτική Ενότητα Μοχού και στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών προχώρησε σήμερα με απόφασή του ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, τα παρακάτω σχολεία:

Νηπιαγωγεία Μοχού και Γωνιών
Δημοτικό Σχολείο
Μοχού Γυμνάσιο Μοχού
Λύκειο Μοχού

Tags: σχολεία κλειστάχιόνια
Keywords
Τυχαία Θέματα