Π.ΕΝ.Ε.Λ.Φ.Α: Πρόσκληση για υποβολή άρθρων στο επιστημονικό περιοδικό Ύσπληξ

Tweet

Θέμα: Πρόσκληση για υποβολή άρθρων στο επιστημονικό περιοδικό Ύσπληξ

Σας γνωρίζουμε ότι ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής (Π.ΕΝ.Ε.Λ.Φ.Α.) που είναι ένα επιστημονικό σωματείο, με τακτικά μέλη εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής που υπηρετούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, το οποίο φιλοδοξεί να συμβάλει στην προαγωγή και στην ανάπτυξη της επιστήμης της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού και την εφαρμογή τους στην εκπαίδευση.

Μια

από τις κύριες δραστηριότητες της Π.ΕΝ.Ε.Λ.Φ.Α είναι η έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού «Ύσπληξ», «Επιστημονικό Περιοδικό Φυσικής Αγωγής», το οποίο θα εκδίδεται σε ηλεκτρονική μορφή, μέχρι 2 φορές το χρόνο και είναι ανοικτό απευθυνόμενο σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, δημοσιεύοντας πρωτότυπα άρθρα.

Για τη διαχείριση του περιοδικού το Δ.Σ. της Π.ΕΝ.Ε.Λ.Φ.Α όρισε Εκτελεστική Γραμματεία, Συντακτικές και Επιστημονικές Επιτροπές για τους τομείς των αντίστοιχων 4 θεματικών πεδίων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να υποβάλουν για δημοσίευση άρθρα, τηρώντας τις οδηγίες προς τους συγγραφείς, να αποστείλουν ηλεκτρονικά την εργασία τους, στη διεύθυνση [email protected] και [email protected] (υπόψη της Εκτελεστικής Γραμματείας του περιοδικού), με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2014, προκειμένου να ετοιμαστεί εγκαίρως το πρώτο τεύχος, που αναμένεται να δημοσιευθεί το καλοκαίρι του 2014.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και τακτική ενημέρωση επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.penelfa.gr/ και http://tripodis.gr/

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Τριπόδης

Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Γρυπάρης

Tags: Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικων Λειτουργών Φυσικής Αγωγήςεπιστημονικό περιοδικό Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα