ΠΔΑ: Παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος Λάζαρος Βρυζίδης

Δεν θα αποτελεί πλέον Αντιπρόεδρο του πρόσφατα ιδρυθέντος Παν. Δυττικής Αττικής, Λάζαρος Βρυζίδης καθώς ο πρώην πρύτανης του Παν.Πειραιά ΤΤ υπέβαλε την παραίτησή του.

Οι αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου

Οι επιμέρους επιμέρους αρμοδιότητές του παραιτηθέντος Αντιπρόεδρου της Διοικούσας Επιτροπής Λ. Βρυζίδη, ήταν:

α) Θέματα εκπαιδευτικής διαδικασίας, θέματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και θέματα σχετικά με τις φοιτητικές εκδηλώσεις κάθε μορφής.

β) Άδειες απουσίας, μετακινήσεις και

θέματα υπηρεσιακής κατάστασης του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού, Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού, Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού, Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και υπογραφή των αντίστοιχων διοικητικών πράξεων.

γ) Θέματα σχέσεων και ανταλλαγών με άλλα ιδρύματα της χώρας ή της αλλοδαπής.

δ) Έγκριση πραγματοποίησης εκπαιδευτικών εκδρομών των φοιτητών των Τμημάτων των Σχολών στο εσωτερικό της χώρας και υπογραφή των αντίστοιχων διοικητικών εγγράφων.

ε) Θέματα Συμβουλίου Φοιτητικής Λέσχης και Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας.

στ) Θέματα της Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης, του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης και του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

ζ) Εποπτεία της υπηρεσίας πληροφόρησης για ζητήματα σταδιοδρομίας, της υπηρεσίας συμβουλευτικής σταδιοδρομίας για την υποστήριξη των φοιτητών και του αυτοτελούς γραφείου με την επωνυμία «Συνήγορος του φοιτητή».

η) Υπογραφή συμβάσεων και καταστάσεων μηνιαίας μισθοδοσίας του Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

θ) Εποπτεία του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων.

ι) Εποπτεία του Γραφείου Διασύνδεσης.

ΠΔΑΠανεπιστήμιο Δυττικής ΑττικήςΛάζαρος Βρυζίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα