Πατούλης: Δεν με απασχολεί η συνύπαρξη με την Χρυσή Αυγή στο συλλαλητήριο

Για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό αναφέρθηκε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν τον ενοχλεί εάν σε αυτό συνυπάρξει με τη Χρυσή Αυγή ή άλλα ακραία στοιχεία. «Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι πολύς

ο κόσμος. Κι αν είναι ένα εκατομμύριο, δεν νομίζω ότι θα πει κανείς ένα εκατομμύριο Έλληνες ακραίοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επισήμανε ότι είναι τιμητική για εκείνον η πρόσκληση να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο συλλαλητήριο της Κυριακής (04/02).

Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες που τον φέρουν να «φλερτάρει» ολοένα και περισσότερο με την υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Αθήνας, δήλωσε ότι «η Αθήνα πρέπει να γίνει λαμπρό “brand name” σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όποια θέση και αν χρειαστεί θα είμαι κοντά στη δημιουργία αυτού του “brand name” που θα φέρει ανάπτυξη στη χώρα».

Ο σημερινός δήμαρχος Αμαρουσίου είπε με νόημα ότι, παρότι «αγαπώ την πόλη μου, δεν γεννήθηκα στο Μαρούσι» και «ήμουν πάντα ενεργός πολίτης της Αθήνας».

Γιώργος ΠατούληςσυλλαλητήριοΜακεδονία
Keywords
Τυχαία Θέματα