Πατέρας είδε τις κόρες του στην τηλεόραση και δεν μπορεί να τις βρει - Τί λέει ο καπετάνιος του σκάφους

Τί είπε ο συντονιστής των ερευνών Βασίλης Ανδριόπουλος - Ο καπετάνιος που διέσωσε τα δύο κορίτσια απευθύνει έκκληση προς τους επιβαίνοντες στο σκάφος

Είδε τα αγνοούμενα παιδιά του (Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπουλου) σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού να αποβιβάζονται με το πρώτο αλιευτικό στη Ραφήνα, ωστόσο εδώ και πολλές ώρες δεν μπορεί να τα εντοπίσει. Ο λόγος για τον πατέρα των κοριτσιών που αναγνώρισε τις δίδυμες κόρες του σε πλάνα από ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha.

Όπως είπε στο ΣΚΑΙ,

ο κ. Φιλιππόπουλος, αφού πήγε στο νεκροτομείο για να διαπιστώσει αν είναι εκεί τα δίδυμα κορίτσια του, στη συνέχεια είδε τα παιδιά του στην τηλεόραση. Έτσι απευθύνθηκε στα κανάλια ώστε να μπορέσει να εντοπίσει τα δίδυμα κορίτσια του τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι ζωντανά.

Ο πατέρας, περίπου στις 10.00 το πρωί, βρισκόταν ήδη στο Λιμεναρχείο Ραφήνας, ελέγχοντας μαζί με το Λιμεναρχη τις λίστες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα ονόματα των παιδιών. Ως τις 10.20 είχε ελεγχθεί η μία λίστα, του αλιευτικού σκάφους όπου είπε ο πατέρας ότι είδε τις κόρες του στα πλάνα, ενώ ελέγχονται οι λίστες των άλλων σκαφών.
Πατέρας είδε τις κόρες του στην τηλεόραση και δεν μπορεί να τις βρει - Τί λέει ο καπετάνιος του σκάφους

Τί είπε ο συντονιστής των ερευνών Βασίλης Ανδριόπουλος

Ο διασώστης Βασίλης Ανδριόπουλος συντονίζει εκ μέρους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τα 9χρονα δίδυμα κοριτσάκια απηύθυνε έκκληση προς όλους όσοι επέβαιναν στο σκάφος να απευθυνθούν στην αστυνομία στο 100, στην πυροσβεστική στο 199 ή στο λιμενικό στο 108 για να δώσουν οποιαδήποτε πηλροφορία - έστω και θεωρητικά μικρή ή ασήμαντη - η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για τις έρευνες.

Τα κοριτσάκια, ύψους 1.30 μ. με μαλλιά μακριά καστανά, πανομοιότυπες μεταξύ τους, επιβιβάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε σκάφος κι έκτοτε ο πατέρας τους δεν μπορεί να εντοπίσει τα παιδιά του.

Απευθυνόμενος στους γονείς των παιδιών που ήταν αγκαλιασμένα με τα δυο κοριτσάκια, στους αλλους επιβάτες του σκάφους, στο χειριστή του σκάφους και στους ανθρώπους που ενδεχομένως είδαν ή υποδέχτηκαν τα κοριτσάκια, ο κ.Ανδριόπουλος ζητά οποιαδήποτε πηλροφορία, εξηγώντας ότι είναι αδιανόητο τα κοριτσάκια να είναι μόνα τους επί τρεις ημέρες κι αφού διασώθηκαν, πλέον να θεωρούνται αγνοούμενα...

Οι έρευνες του Ερυθρού Σταυρού θα επανεκκινηθούν από το λιμάνι, εκεί από όπου επιβιβάστηκαν τα κορίτσια στο σκάφος, προκειμένου βήμα βήμα να αναζητηθούν τα ίχνη των παιδιών.
Ο καπετάνιος που διέσωσε τα δύο κορίτσια

Ο καπετάνιος του γρι γρι «Σπύρος» που διέσωσε τα δίδυμα κορίτσια δήλωσε στον ΑΝΤ1 : «Ένας κύριος με μια γυναίκα μου άφησαν την εντύπωση ότι συνόδευαν τα δίδυμα όταν επιβιβάστηκαν στη βάρκα».

Αυτός είναι ο άνδρας που συνόδευσε τα διδυμα κορίτσια στο λιμάνι της Ραφήνας. Οποιος τον γνωρίζει ας βοηθήσει. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη, είτε από τον ίδιο, είτε από κάποιον άλλον.#PrayForGreece #Πυρκαγια #φωτιές Ραφήνας Κινέτα Πεντέλη Μάτι Αττική pic.twitter.com/IbYCMieHOI

— Panos Doxoglou (@panosdoxoglou) July 24, 2018

φωτιάμάτιτραγωδίανεκροί
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατέρας, - Τί,pateras, - ti