Παροδικές νεφώσεις και μικρή βελτίωση

Κοινωνία

Γενική πρόγνωση καιρού για σήμερα

Βελτίωση του καιρού στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και τη Μακεδονία και νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο

θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και το πρωί σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις, πυκνότερες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

ΠΗΓΗ:meteo.gr, enikos.gr

Tags: πρόγνωσηκαιρός
Keywords
Τυχαία Θέματα