Οκτώ άτομα βρήκαν το θάνατο ενώ έκαναν μπάνιο το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Λιμενικό χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμοπόδι της Μυκόνου ένας 30χρονος τουρίστας. Ο 30χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Το πρωί της ίδιας μέρας χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ανάβυσσου, 69χρονη η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

στο «Ασκληπιείο» Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Επίσης πρωινές ώρες του Σαββάτου ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σχοινιά Λιβανάτων, 73χρονος και στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την Κυριακή στην θαλάσσια περιοχή της Φοινικούντας της Μεσσηνίας βρήκε τον θάνατο μια 81χρονη, ενώ το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή «Κρητικά» της Κω ένας 58χρονος τουρίστας. Το πρωί της ίδιας μέρας έχασε τη ζωή του στην θαλάσσια περιοχή Δρέπανου Ηγουμενίτσας, ένας 46χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν συνοριοφύλακας και υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής μια 77χρονη στην θαλάσσια περιοχή παραλίας «Μεγάλος Σίμος» Ελαφονήσου και το μεσημέρι της ίδιας μέρας μια 78χρονη στην θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα Επανομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οκτώ, Σαββατοκύριακο,okto, savvatokyriako