Οι χώρες με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Tweet

Τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στην Ασία παρομοιάζονται με ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα που σαρώνει τις χώρες της ηπείρου. Ελκυστικά και φθηνά εισιτήρια...

Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης πτήσεων Skyscanner το κόστος της πτήσης είναι χαμηλότερο για τα ταξίδια που έχουν προορισμό τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία

και τη Σρι Λάνκα, τα φθηνά εισιτήρια αφορούν και στα εσωτερικά και στα εξωτερικά δρομολόγια. Επτά στις δέκα χώρες από τις πιο φθηνές βρίσκονται στην Ασία.

Η πιο ακριβή χώρα για να ταξιδεύσει κανείς είναι το Μονακό όπου κοστίζει 316 δολλάρια μ.ό. τα 100 αεροπορικά χιλιόμετρα. Το κόστος αυτό είναι 40 φορές το κόστος των Φιλιππίνων, της Σιγκαπούρης και τις Μαλαισίας. Η Γροιλανδία είναι η δεύτερη πιο ακριβή χώρα στις κατατάξεις του Skyscanner όπου το κόστος αγγίζει τα 119 δολλάρια. Ακριβές χώρες είναι η Βόρεια Κορέα, η Βενεζουέλα και η Ουγγαρία.

Ο σκληρός ανταγωνισμός των αερομεταφορών στην Ασία έχει ρίξει τα ναύλα. Βέβαια τα νομίσματα έχουν πάντα δύο όψεις. Τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια είναι ευκαιρία για εύπορους ανθρώπους από Ινδία, Κίνα ή τις χώρες της Ευρώπης, ενώ για τους ντόπιους είναι ακριβά αφού οι μισθοί τους είναι πολύ χαμηλοί.

ΠΗΓΗ: qz.com

Tags: αεροπορικά εισιτήρια Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα