Οι 50.000 χρυσαυγίτες που ήταν τελικά το πολύ 2.000

Tweet

Με το γνωστό επικοινωνιακό τρόπο η Χρυσή Αυγή προσπάθησε να αναδείξει τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ως κάτι τεράστιο σε μαζικότητα αναφέροντας στην ιστοσελίδα της για 50.000 παρευρισκόμενους οπαδούς.

Η πραγματικότητα όμως είναι επίμονη και όποιος δεν συμμορφώνεται μαζί της, το πληρώνει ακριβά. Γιατί προφανώς ανέβηκαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, οι οποίες έδειχναν

ότι η συμμετοχή δεν ξεπέρασε τα 2.000 άτομα για το νεοναζιστικό μόρφωμα που υποστηρίζει ότι όταν γίνουν εκλογές υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει πρώτο κόμμα.

Χρησιμοποιώντας σημαίες και πέρνοντας συγκεκριμένα πλάνα προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που διαδώθηκε μέσω των social media οι χρυσαυγίτες πιάνουν μόνο το κομμάτι της Αμαλίας έξω από τη Βουλή. Όπως ανέφεραν τα κανάλια κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής ακούστηκαν τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη ο οποίος τοποθετηθεί υπερ του νεοφασιστικού κόμματος Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ ενώ ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 7μ.μ.

Μάλιστα μπροστά απο τα ξενοδοχεία η κυκλοφορία διεξαγόταν κανονικά. Συγκέντρωση ΧΑ pic.twitter.com/qrXI8J0Q0b

— Skar (@skar_) December 1, 2013

Αυτές είναι οι χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν το Σύνταγμα στην αρχή της συγκέντρωσης της ΧΑ pic.twitter.com/2acczfPTZq

— Skar (@skar_) December 1, 2013

Αυτή ήταν η εικόνα στο τέλος της συγκέντρωσης της ΧΑ στο Σύνταγμα pic.twitter.com/eog6RpToGG

— Skar (@skar_) December 1, 2013

Tags: Χρυσή αυγήΣύνταγμα Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα