Οδύνη και θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της φιλολόγου Ντιάνας Μανουρά

Οδύνη και θλίψη επικρατεί στο Ηράκλειο και στα Ανώγεια από τον πρόωρο θάνατο της Φιλολόγου Άρτεμις (Ντιάνα) Μανουρά, που νικήθηκε από τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί, σε ηλικία μόλις 53 ετών!

Η αείμνηστη Ντιάνα είχε διδάξει σε πολλα΄σχολεία του Νομού Ηράκλειο, ανάμεσά τους το Γυμνάσιο και Λύκειο της Αγίας Βαρβάρας…

Συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν

σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 11.30 π.μ στο Ηράκλειο, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά, για να ακολουθήσει η ταφή της στα Ανώγεια.

Η οικογένεια της Άρτεμης (Ντιάνας) Μανουρά παρακαλεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στη μνήμη της, στο λογαριασμό IBAN GR 0901711630006163030020276 (Τράπεζα Πειραιώς) του Δήμου Ανωγείων για κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς.

Από την ΕΛΜΕ Ηρακλείου εκδόθηκε το παρακάτω ψήφισμα:

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Ηρακλείου, αποτυπώνοντας το συλλογικό αίσθημα της λύπης των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου της αγαπητής συναδέλφου Ντιάνας ή Αρτεμης Μανουρά, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του στο σύζυγό , τη μητέρα, τα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς της.

Δηλώνει ότι η απουσία της διακεκριμένης φιλολόγου, της αξιοζήλευτης παιδαγωγού, της σεμνής και αξιοπρεπούς συναδέλφου Ντιάνας Μανουρά, καθιστά από σήμερα φτωχότερη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, αφού χάνει ένα από τα εκλεκτά μέλη της, που με το παιδαγωγικό έργο και την πολιτιστική δράση του πλούτιζε τις ψυχές των νέων και κέντριζε με το μεράκι της δημιουργικής αναζήτησης τους συμπολίτες της.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και στους συγγενείς της εκλιπούσης καλή δύναμη στη δύσκολη στιγμή του σκληρού αποχωρισμού.

Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "μαζί με όλο τον εκπαιδευτικό και τον πνευματικό κόσμο της Κρήτης, προπέμπει την Άρτεμη ( Ντιάνα ) Μανουρά στην τελευταία της κατοικία".

θάνατος
Keywords
Τυχαία Θέματα