Ο νεοφιλελεύθερος επικεφαλής των αποκρατικοποιήσεων, Στέλιος Σταυρίδης

Πολιτική

Ο ακραία νεοφιλελεύθερος, υποψήφιος με τη Δράση στις περασμένες εκλογές και γνωστός υπέρμαχος της θεωρίας του κομμουνιστικού κινδύνου, Στέλιος Σταυρίδης, είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, που θα αναλάβει να προχωρήσει τις αποκρατικοποιήσεις. Ο Στέλιος Σταυρίδης που έγινε γνωστός από τον τηλεοπτικό του καυγά με τον Πέτρο Τατσόπουλο σε προεκλογική εκπομπή, μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ.

Μιας εταιρίας δηλαδή που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί το προσεχές διάστημα και τα συμφέροντα της οποίας εκπροσωπούσε!

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ο Αντώνης Βαρθολομαίος, οικονομολόγος, έως σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, προτείνεται στη γενική συνέλευση των μετόχων από τον βασικό μέτοχο (το Δημόσιο), για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ.

Στη θέση του, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, ορίζεται ο Γιώργος Κουτσουδάκης, οικονομολόγος, μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ. Ο κ.Σταυρίδης είναι ιδρυτής της αντιογραφειοκρατικής κίνησης, εχθρεύεται τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά παραμένει διορισμένος επί σειρά ετών σε κρατικές θέσεις. Σε ποια ακίνητα μπαίνει μισθωτήριο – πωλητήριο άμεσα Τα 28 κτίρια τα οποία περιλαμβάνονται στην πρόσκληση είναι τα εξής: Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας)Υπουργείο Εσωτερικών Κεντρικό ΚτίριοΓενική Αστυνομική Διεύθυνση ΑθηνώνΥπουργείο ΔικαιοσύνηςΥπουργείο ΥγείαςΥπουργείο ΠαιδείαςΓενικό Χημείο του ΚράτουςΓενική Γραμματεία Πληροφοριακών ΣυστημάτωνΕΛ.ΑΣ Διεύθυνση Εγκληματολογικών ΕρευνώνΕθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (EΛΣΤΑΤ)Γενική Γραμματεία Μέσων ΕνημέρωσηςΑρχηγείο Αστυνομίας ΘεσσαλονίκηςΤμήμα Αλλοδαπών AττικήςΑστυνομική Διεύθυνση ΣερρώνΔΟΥ Ξάνθης (A&B) και το Χημείο ΞάνθηςA' ΔΟΥ ΑθηνώνIZ ΔΟΥ ΑθηνώνB' ΔΟΥ ΚορίνθουB' ΔΟΥ ΧαλκίδαςΔΟΥ ΣταυρούποληςΔΟΥ ΑλεξανδρούποληςΔΟΥ Αγίων ΑναργύρωνΔΟΥ ΠαλλήνηςIΘ' ΔΟΥ ΑθηνώνΔΟΥ ΓλυφάδαςΔΟΥ ΧολαργούΔΟΥ Κηφισιάς

Θυμίζουμε την τελευταία τηλεοπτική παρουσία του Στέλιου Σταυρίδη ως υποψήφιου βουλευτή του κόμματος ΔΡΑΣΗ. Η σύγκρουσή του με τον εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου και αποδεικνύει το πολιτικό προφίλ του νέου προέδρου το ΤΑΙΠΕΔ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πληφορίες: alterthess

Tags: ΤΑΙΠΕΔΣτέλιος Σταυρίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα