Ο Μαυρίδης δώρισε τα χρήματα από το Nomads στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ

Σε μία κίνηση που λίγους αφήνει ασυγκίνητους προχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος συμμετείχε στο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης "Nomads".

Συγκεκριμένα, δώρισε όσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ, για την ανακαίνιση της πτέρυγας με τις χημειοθεραπείες.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Μετά από δύο μέρες [σ.σ από την πρόταση] πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα

τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο ANT1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. 600 τετραγωνικά... το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου. Αφού είπα να το κάνω, είπα να το κάνω όσο πιο μάγκικα μπορώ. Θα βοηθήσει κι ο Σπύρος Σούλης νομίζω. Ανέλαβε μία ομάδα να το πραγματοποιήσει όλο αυτό».

Η συμμετοχή του Γιώργου Μαυρίδη στο «Νomads» είχε πυροδοτήσει αρκετές δράσεις, από τη στιγμή που είχε δηλώσει πολλές φορές πως είναι ενάντια στη λογική των παιχνιδιών επιβίωσης.

τηλεοπτικό παιχνίδιΓιώργος ΜαυρίδηςογκολογικόΑΧΕΠΑδωρεά
Keywords
Τυχαία Θέματα