Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την Πόρσε που σκόρπισε τον θάνατο

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας και σκόρπισε τον θάμνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός της Porsche ήταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo

(το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον ίδιοκτήτη των Jumbo). Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν ο συνεπιβάτης της Porsche, κατά πληροφορίες άνδρας 33 ετών και οι δύο επιβάτες του σταθμεμεύνου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της.

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα.

Η πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (26.02.2017) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε πάνω σε σταματημένο, σε πάρκινγκ Peugeot. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μια γυναίκα και ένα βρέφος που βρίσκονταν στο Peugeot και οι επιβάτες της Porsche. Τραγική φιγούρα ο οδηγός του αυτοκινήτου Peugeot, που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του!

Όπως μεταδίδει το LamiaReport, ο 41χρονος οδηγός του Peugeot, στο οποίο επέβαινε μαζί με την οικογένειά του, σταμάτησε σε πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες. Μέσα στο αυτοκίνητο έμειναν η 33χρονη γυναίκα και το τριών ετών αγοράκι τους. Λίγα λεπτά μετά, όμως, έγινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο παιδί και ο οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε στο δυστύχημα εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και σκοτώθηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (βιντεο με την στιγμή της σύγκρουσης)

τροχαίο
Keywords
Τυχαία Θέματα