Ο Ντελ Τόρο συστήνεται ως ο Τσε στην νέα ταινία του Σόντεμπεργκ - Οι υπόλοιπες ταινίες της εβδομάδας [trailers]

«Η Τζούλιετ, Γυμνή» (Juliet, Naked)

Η Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Άννι να γνωρίσει τον Τάκερ… Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τη μοναξιά και την απροσδόκητη πορεία της ζωής. Βασισμένη στο best-seller του Nick Hornby.

Σκηνοθεσία:

Jesse Peretz, Σενάριο: Evgenia Peretz, Jim Taylor και Tamara Jenkins, Ερμηνεύουν: Rose Byrne, Ethan Hawke, Jimmy O. Yang και Chris O'Dowd.

«Κυνηγός» (The Predator)

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός». Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και μια καθηγήτρια εξελικτικής βιολογίας θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Σκηνοθεσία: Shane Black, Σενάριο: Fred Dekker και Shane Black, Ερμηνεύουν: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay και Olivia Munn.

«The Equalizer 2»

Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν.

Σκηνοθεσία: Antoine Fuqua, Σενάριο: Richard Wenk, Ερμηνεύουν: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman και Melissa Leo.

«Γλυκιά πατρίδα» (Sweet Country)

Ο Σαμ, ένας μεσήλικας Αβορίγινας, δουλεύει για λογαριασμό ενός ιεροκήρυκα στην κεντρική Αυστραλία. Όταν ο βετεράνος πολέμου Χάρι Μαρτς μετακομίζει σε ένα γειτονικό σταθμό, ο Σαμ και η οικογένεια του στέλνονται να τον βοηθήσουν να εγκατασταθεί. Η επαφή τους με τον σκληρό και οργισμένο Χάρι σύντομα οδηγεί σε ένα βίαιο ξέσπασμα με τραγικές συνέπειες. Με αφετηρία αληθινά περιστατικά που συγκλόνισαν την Αυστραλία της δεκαετίας του 1920, ο Γουόρικ Θόρντον συνθέτει με τις επιβλητικές σινεμασκόπ εικόνες του ένα μοντέρνο, απόλυτα επίκαιρο, γουέστερν, ύμνο στην ανθρωπιά και την ελευθερία και ταυτόχρονα αιχμηρή καταγγελία απέναντι στη βία κάθε μορφής εξουσίας.

Σκηνοθεσία: Warwick Thornton, Σενάριο: Steven McGregor και David Tranter, Ερμηνεύουν: Sam Neill, Bryan Brown, Hamilton Morris και Natassia Gorey Furber.

«Ωραίο Μου Διαζύγιο» (Brillantissime)

Η Angela μοιάζει να ζει μια ονειρεμένη ζωή στη Νίκαια σε ένα όμορφο διαμέρισμα με τον αγαπημένο της σύζυγο και την έφηβη κόρη της. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όταν ο σύζυγός της ξαφνικά την εγκαταλείπει. Τότε η Angela αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της. Ένα πραγματικό στοίχημα, καθώς θα πρέπει να το κατορθώσει σε πείσμα της νευρωτικής κολλητής της, της τυραννικής μητέρας της και του ψυχίατρου με τις πειραματικές μεθόδους. Η αισιόδοξη Angela ανανεώνει την προβληματική σχέση με την έφηβη κόρη της και ανοίγει τα φτερά της στη νέα ζωή ως ελεύθερη γυναίκα πια, γεμάτη όρεξη για καινούργιες περιπέτειες. Η νέα ζωή της δείχνει να έχει πολλές υποσχέσεις πια, αλλά και πολλές ανατροπές.

Σκηνοθεσία: Michèle Laroque, Σενάριο: Lionel Dutemple, Michèle Laroque και Benjamin Morgaine, Ερμηνεύουν: Michèle Laroque, Kad Merad, Rossy De Palma και Gérard Darmon.

«Τσε: Ο επαναστάτης» (Che)

Αμέσως μετά την Κουβανική Επανάσταση, ο Τσε είναι πιο διάσημος και πιο ισχυρός από ποτέ. Ξαφνικά τα ίχνη του χάνονται μέχρι που εμφανίζεται στην Βολιβία. Εκεί θα οργανώσει μια μικρή ομάδα από Κουβανούς συντρόφους και Βολιβιανούς νεοσύλλεκτους με σκοπό να ξεκινήσουν τη μεγάλη επανάσταση της Λατινικής Αμερικής. Η Βολιβιανή επιχείρηση είναι μια ιστορία θυσίας και ιδεαλισμού. Ένας ανταρτοπόλεμος που καταλήγει σε αποτυχία και οδηγεί τον Τσε στον θάνατο. Μέσα από αυτή την ιστορία καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκεβάρα παραμένει ένα σύμβολο ιδεαλισμού και ηρωισμού που ζει στις καρδιές των ανθρώπων όλου του κόσμου.

Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh, Σενάριο: Peter Buchman και Benjamin A. van der Veen, Ερμηνεύουν: Benicio del Toro, Demián Bichir, Joaquim de Almeida και Oscar Isaac.

«Στις τρεις κορυφές» (Three Peaks)

Ο Άαρον προσκαλεί τη σύντροφό του, Λέα, και τον οκτάχρονο γιο της, Τρίσταν, σε μια εκδρομή στο βουνό. Αντί για μια αρμονική έναρξη της καινούργιας τους ζωής μαζί, το ταξίδι τούς επιφυλάσσει πολλά και δύσκολα εμπόδια, καθώς οι τρεις τους μάχονται για τη θέση τους στη νέα οικογένεια. Ψηλά στην περιοχή των Τριών Κορφών, ο Άαρον και ο Τρίσταν έρχονται αντιμέτωποι με την αγάπη και τον φόβο που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, ενώ η Λέα βρίσκεται ανάμεσά τους, προσπαθώντας να σταθεροποιήσει το ιδιόμορφο αυτό τρίγωνο. Στην προσπάθειά του να κερδίσει την αποδοχή του αγοριού, που δείχνει μια ολοένα και πιο επιθετική συμπεριφορά απέναντί του, ο Άαρον παίρνει τον Τρίσταν ψηλά στο βουνό. Όταν, όμως, έρθει η ομίχλη και o Άαρον χάσει τον μικρό, το υπόγειο παιχνίδι εξουσίας ανάμεσά τους παίρνει μια επικίνδυνη τροπή…

Σκηνοθεσία και σενάριο: Jan Zabeil, Ερμηνεύουν: Alexander Fehling, Bérénice Bejo και Arian Montgomery.

«Ο Λούης και οι εξωγήινοι» (Luis & the Aliens)

Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους; Ο Λούης είναι 12 χρονών και ζει μόνος με τον μονίμως αφηρημένο πατέρα του. Είναι ένα δυνατό και έξυπνο παιδί, που έχει μάθει να φροντίζει τον εαυτό του και το σπίτι σαν ενήλικας, χωρίς να παραπονιέται. Αυτό όμως έχει επηρεάσει την κοινωνική του ζωή: δεν έχει χρόνο να κάνει φίλους ή να κάνει παρέα με τα κουλ παιδιά του σχολείου, κι έτσι μοιάζει σαν ένας ντροπαλός, μοναχικός τύπος. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε την έκπληξή του όταν γνωρίζει τρεις εκκεντρικούς εξωγήινους και γίνονται φίλοι. Μήπως είναι αυτοί η αναπάντεχη λύση σε όλα του τα προβλήματα;
Σκηνοθεσία: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein και Sean McCormack, Σενάριο: Wolfgang Lauenstein και Christoph Lauenstein, Ερμηνεύουν: Ηλίας Ζερβός, Κατερίνα Γκίργκις, Ρόζι Παπαϊωάννου και Κώστας Αποστολίδης.

«Ο κατάσκοπος που με παράτησε» (The Spy Who Dumped Me)

Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροί εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας.

Σκηνοθεσία: Susanna Fogel, Σενάριο: Susanna Fogel και David Iserson, Ερμηνεύουν: Mila Kunis, Justin Theroux, Sam Heughan και Kate McKinnon.

«Ο Κόκκινος Κύκλος» (Le Circle Rouge)

«Ο Βούδας πήρε μια κόκκινη κιμωλία, έσυρε έναν κύκλο και είπε: Όταν οι άνθρωποι πρέπει να ξανασυναντηθούν κάποτε, ό,τι κι αν τύχει στον καθένα απ’ αυτούς, όσο διαφορετικούς δρόμους κι αν ακολουθούν, την ημέρα που πρέπει αναπόφευκτα θα ξανασμίξουν μέσα στον κόκκινο κύκλο». Μετά την πρόσφατη αποφυλάκιση του, ο διαβόητος ληστής Κόρι, συνεργάζεται με έναν δραπέτη κι ένα διεφθαρμένο αστυνομικό για τη μεγαλύτερη ληστεία διαμαντιών στο Παρίσι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανελέητο κυνηγητό στο κατόπι τους.

Σκηνοθεσία και σενάριο: Jean-Pierre Melville, Ερμηνεύουν: Alain Delon, Yves Montand, Gian Maria Volontè και André Bourvil.

ταινίεςκινηματογράφοςσινεμάπρεμιέρα Tweet Stickers: Κινηματογράφος
Keywords
νέα, ταινιες, denzel washington, los angeles, justin theroux, γυμνες, ροκ, σταρ, nick, taylor, rose, κυνηγός, dna, black, rhodes, jacob, denzel, washington, pedro, bill, melissa, leo, sweet, mcgregor, david, bryan, hamilton, morris, νικαια, oscar, alexander, εξωγηινοι, κουλ, λύση, spy, audrey, morgan, δραση, justin, circle, yves, tweet, κινηση στους δρομους, oscar 2011, oscar 2011 live, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, αστυνομια, αυστραλια, γυναικα, εικονες, ιχνη, σταρ, ωρα, dna, oscar, rhodes, αγαπη, ααρον, ανθρωπος, βετερανος, βολιβια, βρισκεται, γινονται, γοητευτικος, δειχνει, ειπε, υπαρχει, ελευθερια, ερχονται, ευρωπη, εξυπνο, ζερβος, ζωη, ζωης, κυνηγι, κυνηγητο, κιμωλια, κουλ, λαθος, λεα, λύση, μικρο, μοναξια, μπορειτε, ντροπαλος, ομαδα, οικογενεια, ομιχλη, παιδι, παιδια, παρισι, πεισμα, ροκ, σεναριο, συζυγο, συντομα, σπιτι, σχεδιο, τυπος, ισχυρος, φτερα, αγορι, alexander, audrey, bill, black, bryan, circle, denzel washington, denzel, david, ειδη, εκδρομη, φιλοι, hamilton, jacob, justin, justin theroux, κινηματογραφος, καρδιες, κωστας, leo, nick, los angeles, mcgregor, melissa, μοιαζει, morris, morgan, washington, tweet, pedro, παιχνιδι, rose, spy, ταξιδι, taylor, βουδας, βουνο, yves
Τυχαία Θέματα