Ο Άδωνις σπάει το ατομικό του ρεκόρ στο ψέμα - Για ακόμα μια φορά ξεπέρασε τον... Πινόκιο!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι γνωστός για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του. Αυτή την τακτική ακολούθησε και χθες το βράδυ (Παρασκευή) στον ΣΚΑΪ. Δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς στο Μάτι ούτε τους νεκρούς στην Ηλεία το 2007 προκειμένου να κάνει τη χυδαία αντιπολιτευτική του προπαγάνδα.

Μιλώντας για τις πυρκαγιές και σχολιάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού να αναλάβει την πολιτική ευθύνη κατά την ομιλία

του στο υπουργικό συμβούλιο, εκτόξευσε ανερυθρίαστα ένα ψέμα ακόμα, πιστεύοντας ότι απευθύνετε σε ανεγκέφαλους, ανιστόρητους και πάσχοντες από αμνησία. Ισχυρίστηκε ότι το 2007, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας, παραιτήθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή.

Αντιγράφουμε από τη wikipedia: Οι εκλογές ήταν πρόωρες, καθώς η θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή έληγε κανονικά τον Μάρτιο του 2008. Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής ζήτησε στις 17 Αυγούστου 2007 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, επικαλούμενος ως εθνικό θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, οικονομία και την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2008.

Και αντιγράφουμε και πάλι από τη wikipedia: Το φονικότερο χτύπημα από τη μεγάλη καταστροφή του Αυγούστου του 2007, συντελέστηκε στο Νομό Ηλείας. Η φωτιά εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου, στη Ζαχάρω. Το πύρινο μέτωπο στο νομό Ηλείας κατέστρεψε έκταση μεγαλύτερη από 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η καταστροφή όμως αφορούσε και κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι την 26η Αυγούστου είχαν καταγραφεί 37 θάνατοι εκ των οποίων 25 στο ίδιο χωριό στην Αρτέμιδα.

Άδωνις Γεωργιάδης
Keywords
Τυχαία Θέματα