«Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε!»: Τα τελευταία λόγια του 36χρονου που πνίγηκε στη Μάνδρα

Βιβλικές οι καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας ενώ αυξάνεται διαρκώς η λίστα των νεκρών. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 15 νεκροί και συνεχίζονται οι έρευνες για τουλάχιστον έναν αγνοούμενο στην περιοχή Γιεφυράκι στη Νέα Πέραμο, όπου συνεχίζεται η άντληση των υδάτων από το σπίτι του για να μπορέσουν να μπουν μέσα οι Πυροσβέστες.

Ο Γιώργος Μακαρούνας, πατέρας ενός παιδιού 3,5 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο όταν, βγαίνοντας από το φορτηγό του, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Η τραγική ιστορία του χαμού ενός

36χρονου, εργαζόμενου ως οδηγού φορτηγού πραγματικά συγκλονίζει.

Ο άτυχος 36χρονος, που εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού, είχε εγκλωβιστεί στη Μάνδρα μέσα στο όχημά του από τα ορμητικά νερά, και μιλούσε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο, λίγες στιγμές πριν πεθάνει. «Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε!» ήταν τα τελευταία του λόγια...

Ο 36χρονος άνδρας και πατέρας ενός παιδιού 3,5 ετών παρασύρθηκε από χείμαρρο και προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Πυροσβεστικής, δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μάνδρα εξαιτίας της κακοκαιρίας, ενώ το Λιμενικό εντόπισε δύο σορούς - έναν άντρα 55 ετών στο λιμάνι της Ελευσίνας και ακόμη έναν ηλικίας 80 ετών στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στα ΕΛΠΕ. Δέκα από τα θύματα της τραγωδίας είναι άνδρες και πέντε γυναίκες.

Οι τραυματίες είναι 21, εκ των οποίων νοσηλεύονται 12 (επτά γυναίκες, η μία διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, και πέντε άνδρες). Διασωληνωμένη είναι μία 82χρονη γυναίκα, η κατάσταση της οποίας κρίνεται σοβαρή. Στους υπόλοιπους εννέα δόθηκε εξιτήριο.

Ο θάνατος των 15 θυμάτων από τον πρωτοφανή κατακλυσμό στη δυτική Αττική αποδίδεται σε πνιγμό. «Πιθανόν μερικοί από αυτούς έχουν χτυπηθεί από βαριά αντικείμενα, δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής» είπε ο Μανώλης Αναστασίου διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Θριασίου νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν για να διαπιστωθεί ο θάνατός τους αρκετά από τα θύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα