Μια απίστευτα γρήγορη , δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία τοποθέτησης αναπληρωτών ΠΕ στον Νομό Δωδεκανήσου

Συνολικά 670 εκπαιδευτικοί εκ των οποίων 220 κλάδου ΠΕ70 , 94 κλάδου ΠΕ60, 105 ειδικής αγωγής και 251 κλάδων ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετήθηκαν την Παρασκευή 7-9-2018 άμεσα στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των νησιών του Νομού Δωδεκανήσου καλύπτοντας ισάριθμα κενά.

​Οι 5 διοικητικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, ξεπερνώντας εαυτό και εργαζόμενοι πρωί και βράδυ τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου με την καθοδήγηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Νικόλαου Ράπτη τοποθέτησαν

τους εκπαιδευτικούς, με βάση την κείμενη νομοθεσία, με πλήρη διαφάνεια, ισονομία και με την μοριοδότηση που προβλέπεται και με τα κοινωνικά μόρια, την Παρασκευή 7-9-2018 και Σάββατο οι εκπαιδευτικοί βρίσκονταν σε όλα τα δυσπρόσιτα νησιά του Νομού.

Η εξυπηρέτηση των αναπληρωτών/αναπληρωτριών εκπαιδευτικών ήταν άμεση χωρίς πολύωρες αναμονές. Οι τοποθετήσεις, αν και είναι ευθύνη της Διεύθυνσης, έγιναν κατόπιν πρόσκλησης και συνεργασίας των αιρετών.

Όλες οι αποφάσεις αναρτήθηκαν άμεσα στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου προς ενημέρωση των εκπαιδευτικών, καθώς υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και πολλών αναπληρωτών/τριών προκειμένου να αρθούν προβλήματα και δυσκολίες που ανέκυψαν. Στη διάρκεια του καλοκαιριού όλη η εκπαιδευτική κοινότητα γνώριζε τα κενά της Διεύθυνσης. Από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικοί γνώριζαν τις τοποθετήσεις και το Σάββατο 8-9-2018 βρίσκονταν στα νησιά.

Καραγιάννης Ιωάννηςαναπληρωτέςτοποθέτηση αναπληρωτών
Keywords
Τυχαία Θέματα