Μεθυσμένος ο οδηγός της νταλίκας στο φρικτό τροχαίο στην Κηφισού - Δύο άνδρες νεκροί

Δύο άνδρες και μια γυναίκα μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Νεκροί είναι οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι και στο άλλο ένας νεαρός και για τα τρία θύμα χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού από άντρες της Πυροσβεστικής,

αφού τα αυτοκίνητα είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Μεθυσμένος ο οδηγός της νταλίκας

Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός της νταλίκας είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τού έγινε αλκοτέστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Ακόμη, λήφθηκε και δείγμα αίματος για να γίνει λεπτομερέστερη μέτρηση του αλκοόλ στο αίμα του, ενώ αναμένεται αργότερα να καταθέσει την δική του εκδοχή στην Τροχαία.

Το βαρύ όχημα παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, έσπασε τις μπάρες της λεωφόρου Κηφισού λίγο πριν τη διασταύρωση με την Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του ΙΚΕΑ, και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα "έλιωσε" δυο ΙΧ αυτοκίνητα.

Το αρκετών τόνων όχημα σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του μόνο όταν προσέκρουσε στις μπάρες του παραδρόμου στο αντίθετο ρεύμα.

Στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία, ειδικά στο ρεύμα προς Πειραιά.

τροχαίονεκροίλεωφόρος Κηφισού
Keywords
Τυχαία Θέματα