Μεγάλο ενδιαφέρον για τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Τρέχει από τις αρχές της εβδομάδας η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο υπουργείο Παιδείας για την κάλυψη των 13 θέσεων περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης, με το ενδιαφέρον να αποδεικνύεται πολύ μεγάλο και στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Αν και η σχετική προθεσμία λήγει την επόμενη εβδομάδα, μαθαίνουμε ότι είναι αρκετές και … με νόημα οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, αν και ασκείται ήδη η αναμενόμενη πίεση και κατευθείαν στη νέα

διοίκηση του υπουργείου!

Θεωρείται βέβαιο ότι κάποιες διευθύνσεις – όχι πάνω από 3 πάντως – θα … παραχωρηθούν ευγενικά σε επιλογές που θα κάνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, όχι πάντως η Θεσσαλία.

Εκτιμάται παράλληλα ότι οι γνωστοί Συριζαίοι συνδικαλιστές της εκπαίδευσης δεν θα διεκδικήσουν καν την θέση, ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί τελικά ο εκλεκτός να είναι από … άλλη περιοχή της περιφέρειας με θάλασσα!

Πάντως, εδώ και λίγες μέρες, ακούγεται πολύ το όνομα διευθυντή σχολείου της Λάρισας, συνεπώνυμου γνωστού κομματικού στελέχους…

Μαθαίνουμε επίσης ότι ίδιος ο κ. Κουράκης επικοινώνησε με εκπαιδευτικούς της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον όλων των πλευρών είναι τεράστιο…

Μ.Κ.

Υ. Γ. : Στις επικείμενες – τον προσεχή Ιούνιο – εκλογές για την ανάδειξη των Λαρισαίων αντιπροσώπων στη συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται θα κατέβει για πρώτη φορά με αμιγώς κομματικό ψηφοδέλτιο.

πηγή: onlarissa

Tags: Πειφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
Keywords
Τυχαία Θέματα