Μαζική συμμετοχή στη 48ώρη γενική απεργία 6-7/11

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ (6 & 7 Νοέμβρη)

ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ.

Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ

>ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

ΜΟΝΟ Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ-ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΘΑ ΑΠΟΚΡΟΎΣΕΙ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ

ΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

 

Συνάδελφοι, η κυβέρνηση της ντόπιας πλουτοκρατίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή κλυδωνίζεται, έχοντας όμως την αμέριστη στήριξη της ντόπιας πλουτοκρατίας και του ξένου Ιμπεριαλισμού.

Η τρικομματική συμμαχία των κομμάτων της ολιγαρχίας δοκιμάζεται, κάτω από την πίεση των λαϊκών αγώνων, της μαζικής καταγγελίας, απόρριψης και καταδίκης του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα που θεσπίζουν τα πολιτικά στηρίγματα της εγχώριας ολιγαρχίας και των αρπακτικών του ξένου κεφαλαίου.

Το τρίτο κατά σειρά ΜΝΗΜΟΝΙΟ της λαϊκής αφαίμαξης και ιμπεριαλιστικής υποδούλωσης αποθεμελιώνει ότι έκτισε το λαϊκό κίνημα τα τελευταία 50 χρόνια, ενώ χαρίζει τον λαϊκό πλούτο στο μονοπωλιακό κεφάλαιο, με τις νέες αποικιακού τύπου συμβάσεις, με τις οποίες όχι μόνο καταργείται κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος αλλά επιπλέον αίρεται η εθνική κυριαρχία και μετατρέπεται η χώρα σε προτεκτοράτο.

Η ξενόδουλη, υποτελής στα ιμπεριαλιστικά κέντρα και πιστά προσηλωμένη στην κερδοφορία της ντόπιας ολιγαρχίας τρικομματική κυβέρνηση προσπαθεί να εξευγενίσει της επίθεση με κινδυνολογίες που δεν αφορούν στα λαϊκά δικαιώματα, τα οποία είναι ήδη ισοπεδωμένα.

Πρόκειται για την εφαρμογή των «νέων δράσεων», που μεταφράζεται σε νέα «έφοδο» του κεφαλαίου στο λαϊκό εισόδημα και τις κατακτήσει μας, με στόχο την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις €, από την οποία η μερίδα του λέοντος (24,5 δις €) αφορά στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (!).

Η κυβέρνηση της «εθνικής ευθύνης» (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ), μαζί με την «υπεύθυνη» αριστερά της υποταγής (ΔΗΜΑΡ), αφού προεκλογικά εξαπάτησε το λαό, με υποσχέσεις δήθεν «επαναδιαπραγμάτευσης», ετοιμάζεται να ξεπουλήσει και τα τελευταία υπολείμματα της δημόσιας περιουσίας στο γερμανικό, ντόπιο και συνολικότερα μονοπωλιακό κεφάλαιο, όπως έδειξε και η «ατζέντα» των επιχειρηματιών, που συνόδευαν την εκπρόσωπο του γερμανικού ιμπεριαλισμού ως αρπακτικά της λαϊκής περιουσίας.

Τη στιγμή δηλ, που με τα υποδουλωτικά μνημόνια της λαϊκής αφαίμαξης και ιμπεριαλιστικής υποτέλειας, το Α.Ε.Π. μειώνεται, κατά 25% (πρωτοφανές για ειρηνική περίοδο), αποδιοργανώνεται ο παραγωγικ

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita