Μαθησιακές δυσκολίες και σχεδιασμός σταδιοδρομίας, επιμορφωτικό σεμινάριο στην ΑΣΠΑΙΤΕ -7/3

Tweet

Αθήνα, 4/2/2014

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Μαθησιακές δυσκολίες και σχεδιασμός σταδιοδρομίας»

και ομιλητές την επιστημονική συνεργάτιδα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Δερέκα Μαρία και την εκπαιδευτικό-σύμβουλο σταδιοδρομίας Μαστοράκη Έλενα.

Το

σεμινάριο απευθύνεται σε Συμβούλους ΣΕΠ, εκπαιδευτικούς, λειτουργούς συμβουλευτικής, φοιτητές/τριες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο. Σκοπός του είναι να διερευνήσει το ρόλο των μαθησιακών δυσκολιών στη διαμόρφωση των εκπαιδευτικών - επαγγελματικών αποφάσεων και σχεδίων των νέων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στην Αθήνα, την Παρασκευή 7/3/2014, και ώρα 18.00-21.00. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλούνται όμως οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π., [email protected] γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.

Ουρανία X. Καλούρη
Καθηγήτρια
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Ιωάννης Χρυσουλάκης
Ομότιμος Καθηγητής

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Tags: ΑΣΠΑΙΤΕεπιμορφωτικό σεμινάριοΕΛΕΣΥΠΕπισυνάψεις: mathisiakes_dyskolies_ekdilosi_endiaferontos.doc.docx Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα