Μαλάκα αποκαλούν τα γαλλικά ΜΜΕ τον Αντώνη Σαμαρά

Από την αρχή της αιματηρής σφαγής στο Charlie Hebdo, η κυβέρνηση με πρώτο τον Άδωνι Γεωργιάδη, προσπάθησε να αποσπάσει πολιτική υπεραξία από την επίθεση των τζιχαντιστών και το θάνατο των 12 ανθρώπων στο Παρίσι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε tweet του αναφέρει τα εξής: "Μακελειό στο Παρίσι: 11

νεκροί από επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hedbo... κάποιοι δεν ήθελαν ούτε τον φράχτη στον Έβρο".

Και συνέχισε: "Το χτύπημα στο Παρίσι μπορεί να αποδειχθεί για την Ευρώπη το τέλος της αθωότητος με το Ισλάμ. Οι του Συριζα εδώ λένε να ανοίξουν τα σύνορα."

Το ευρείας κυκλοφορίας γαλλικό περιοδικό L'express αναφερόμενο στον Αντώνη Σαμαρά και σε άλλους πολιτικούς, αναφέρει πως: "Είναι δύσκολο να σε υποστηρίζουν μαλάκες". Αυτό θα μπορούσε κατά το L'express, να διακηρύξει το Charlie Hebdo για τις αντιδράσεις στη Γαλλία (Βλέπε Λεπέν) και στο εξωτερικό από ορισμένους πολιτικούς σχετικά με την επίθεση των τζιχαντιστών.

Όπως υπογραμμίζει το L’ Express ο Αντώνης Σαμαράς «χρησιμοποίησε την τραγωδία για επιτεθεί στον πολιτικό του αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνουμε εδώ πως ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του σχετικά με τη σφαγή ανέφερε: «Στο Παρίσι συνέβη μια σφαγή με τουλάχιστον δώδεκα νεκρούς και στην Ελλάδα ορισμένοι ενθαρρύνουν την παράνομη μετανάστευση και επιθυμούν την χορήγηση ιθαγένειας»

Tags: Charlie HebdoΑντώνης Σαμαράς
Keywords
Τυχαία Θέματα