Μαιευτήρας είπε σε μητέρα ότι το μωρό πεθαίνει για να το πουλήσει

Tweet

Το υγιέστατο αγοράκι που είχε μόλις γεννήσει μία 31χρονη έγινε στόχος εμπορίας βρεφών από αδίστακτη γιατρό, η οποία έπεισε την μητέρα ότι είναι καταδικασμένο για να αφήσει το νοσοκομείο να κάνει τα δέοντα. Η Ντονγκ Γουάν από το Φουπίνγκ, στην κεντρική Κίνα, βγήκε προ ημερών από το δωμάτιο των τοκετών έχοντας την εντύπωση ότι είχε ολοκληρώσει με επιτυχία έναν πολύ καλό τοκετό.

Ωστόσο, η μαιαυτήρας που την ξεγέννησε στο νοσοκομείο της περιοχής, υποστήριξε ότι το μωρό αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν καταδικασμένο.

Ενώ η 31χρονη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, της έδωσε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να επιτρέψει στο νοσοκομείο να κάνει ότι επιβάλλεται μετά το τέλος της σύντομης ζωής του παιδιού.

«Μου είπε ότι το μωρό δεν θα ζήσει και το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να αφήσω το νοσοκομείο να φροντίσει τα περαιτέρω, οπότε κι εγώ υπέγραψα», δήλωσε αργότερα η μητέρα. Ωστόσο αργότερα οι τύψεις επικράτησαν και η ίδια ζήτησε από τον άνδρα της, Λάι Γουοφένγκ, να παρέμβει.

Οταν άρχισε να γίνεται σαφές τι είχε συμβεί, ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Το μωρό εντοπίστηκε τελικά από τις Αρχές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, όπου είχε βρει «αγοραστή» έναντι ποσού που ξεπερνούσε τα 3.000 ευρώ.

Τόσο η μαιευτήρας όσο και δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν, ενώ αναζητούνται άλλα μέλη του κυκλώματος, καθώς η αστυνομία έχει συνδέσει τους δράστες με τουλάχιστον επτά ακόμη παρεμφερείς υποθέσεις.

http://www.ethnos.gr

Tags: μαιευτήριομωρό Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα