Κοινή ανακοίνωση Συλλόγου ΠΕ "Κ. Σωτηρίου" και "Αλ. Δελμούζου": Στάση εργασίας την Τετάρτη 29/1

Tweet

Κοινή ανακοίνωση

ΠΡΟΣ : Δ/νση ΠΕ Αν. Αττικής,

Σχ. Συμβούλους,

ΔΟΕ, Συλλόγους ,τα μέλη, ΜΜΕ,

Συλλόγους τα μέλη, ΜΜΕ

ΘΕΜΑ : Στάση εργασίας την Τετάρτη 29/1/2014 και συγκέντρωση στις

9:00 π.μ. στο 2ο ΔΣ Γλυκών Νερών για την ακύρωση σεμιναρίου για την αυτοαξιολόγηση

Τα ΔΣ των συλλόγων ενεργοποιούν την 3ωρη στάση εργασίας

της ΔΟΕ για την Τετάρτη 29/1 από 8.15 -11.15 πμ και καλούν όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση στο 2ο ΔΣ Γλυκών Νερών στις 9πμ προκειμένου να μπλοκάρουμε τη συνάντηση στην οποία καλεί τους Διευθυντές ο σχ. σύμβουλος κ. Μπαμπαρούτσης με θέμα: «Τρέχοντα θέματα των Σχολικών Μονάδων της Περιφέρειάς μας». Σε επικοινωνία που είχαμε με τον σύμβουλο προκειμένου να ξεκαθαριστεί ότι η συνάντηση δεν αφορά το θέμα της αυτοαξιολόγησης αυτό δε στάθηκε δυνατό. Η απάντηση του συμβούλου ήταν η εξής: «Ό, τι λέει η πρόσκληση και τα θέματα τα βάζουν οι διευθυντές». Θεωρούμε, ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρη προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών στόχων της συνάντησης, όπως δυστυχώς επιχείρησαν και άλλοι σύμβουλοι σε διάφορα μέρη της χώρας, που είναι η συζήτηση για το θέμα της αυτοαξιολόγησης.

Οι δύο σύλλογοι προκηρύσσουν 3ωρη επιπλέον στάση εργασίας για τις 11.15πμ – 14.00μμ, για να καλυφθεί ολόκληρο το ωράριο των συναδέλφων, εφόσον χρειαστεί.

Ο σχ. σύμβουλος με την απόφασή του να πραγματοποιήσει το σεμινάριο, παρά την ενημέρωση των συλλόγων αλλά και η προσπάθειά να αιφνιδιάσει και μάλιστα μη δίνοντας σαφείς απαντήσεις για τη θεματολογία της, στρέφεται ενάντια στις ομόφωνες θέσεις και αποφάσεις των συλλόγων μας και του κλάδου ευρύτερα.

Τον καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή να ακυρώσει το σεμινάριο, αλλιώς θα έχει την ευθύνη για την μη λειτουργία σχολείων και την ένταση που θα προκαλέσει.

· Καλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές που έχουν κληθεί να πάρουν μέρος στο σεμινάριο να μην συμμετέχουν και να συνταχτούν με τη ΔΟΕ και τους συλλόγους , δηλώνοντας στάση εργασίας, ώστε να είναι συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά καλυμμένοι.

· Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας και τη συγκέντρωση ώστε να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ τη διεξαγωγή του σεμιναρίου ακολουθώντας τα δεκάδες παραδείγματα των συναδέλφων σε όλη τη χώρα. Να στείλουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι η αυτοαξιολόγηση και η αξιολόγηση λαιμητόμος των δικαιωμάτων μας και των σχολείων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΟΕ να παραστούν στη συγκέντρωση

Καλούμε τους συναδέλφους σε ετοιμότητα - σε ενδεχόμενη αλλαγή του τόπου ή της ώρας, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Για τον σύλλογο «Κ. Σωτηρίου» Για τον σύλλογο «Αλ. Δελμούζος»

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

Κώστας Τουλγαρίδης Σάββας Σεχίδης

Tags: Σύλλογος ΠΕ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα