Κλειστά σχολεία και αύριο σε Δήμους που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 3/10, τα σχολεία του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας που επλήγη από την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, Χρήστος Καλυβιώτης, αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων για την Τετάρτη 03/10/2018 όλων των σχολικών μονάδων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, λόγω επιπτώσεων από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν (πλημμύρες & καταστροφή οδικού δικτύου).

Οι ανωτέρω σχολικές

μονάδες χρήζουν επισκευής, συντήρησης & καθαρισμού και το οδικό δίκτυο δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ώστε να εξασφαλίζεται η ακίνδυνη και ασφαλής προσέλευση των μαθητών στα σχολεία.

Παράλληλα, κλειστές θα παραμείνουν συγκεκριμένες σχολικές μονάδες και στον Δήμο Βέλου Βόχας, για την αποκατάσταση των ζημιών που υσπέστησαν.

Έτσι, με απόφαση Δημάρχου Βέλου – Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκου, τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τετάρτη 3/10 και μεθαύριο Πέμπτη, 4/10/2018, είναι τα εξής:

1. Γυμνάσιο – Λύκειο Βραχατίου
2. Δημοτικό Σχολείο Κοκκωνίου
3. Δημοτικό Σχολείο Πουλίτσας
4. Νηπιαγωγείο Κοκκωνίου

Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου μας καθώς επίσης και οι παιδικοί σταθμοί από αύριο θα λειτουργούν κανονικά.

κακοκαιρίακαταστροφέςκλειστά σχολέιαΜαντούδι
Keywords
Τυχαία Θέματα