Καθαρίστριες: "Τα δάκρυά μας θα πάρουν κάποια μέρα εκδίκηση"

Tweet

Την άρνηση της υλοποίησης της δικαστικής απόφασης που υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να επαναπροσλάβει τις παράνομα απολυμένες καθαρίστριες, καταγγέλλουν οι Αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, με ανακοίνωσή τους.

Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες αναφέρουν πως "από τις 18 Σεπτεμβρίου 2013 δίνουμε έναν αγώνα για τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας, με την αμέριστη συμπαράσταση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

Η δικαίωση αυτού του αγώνα είναι πια γεγονός και επισφραγίστηκε

με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών (Α/Α 1584/2014), σύμφωνα με την οποία: «υποχρεώνεται το Ελληνικό Δημόσιο να αποδέχεται τις υπηρεσίες των καθαριστριών, με τα ίδια καθήκοντα και όρους που τις παρείχαν έως και πριν την άκυρη καταγγελία». Το δικαστήριο κήρυξε την απόφαση προσωρινά εκτελεστή! Η απόφαση αυτή, νομίμως επιδόθηκε την Παρασκευή 16.5.2014 και ώρα 13:40 στο Υπουργείο Οικονομικών με Α.Π. 67791/2014. Μέχρι σήμερα Τετάρτη 21.05.2014 και ύστερα από 6 ημέρες, συνεχίζεται ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης, απέναντι σε μια χούφτα γυναίκες , που αποφάσισαν να διεκδικήσουν το αυτονόητο. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο DROMOGRAFOS

Το μήνυμα των καθαριστριών... pic.twitter.com/elYtsikM4r

— dromografos (@dromografos) May 21, 2014

Tags: καθαρίστριεςΥπουργείο Οικονομικών Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα