Καταγγελία για τη βάρβαρη επίθεση σε υποψήφιους βουλευτές

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Το δ.σ του συλλόγου εκπκών ΠΕ Κερατσινίου Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», καταγγέλλει τη βάρβαρη και τυχοδιωκτική επίθεση του γνωστού τραμπούκου της φασιστικής νεοναζιστικής χρυσής αυγής, ηλία κασιδιάρη,
ενάντια στις υποψήφιες βουλευτίνες του ΚΚΕ κ. Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Ρένα Δούρου.
Οι μάσκες έπεσαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλου του ελληνικού λαού. Όσοι είχαν αυταπάτες για τις πολιτικές ιδέες και πρακτικές των φασιστών, έχουν διαψευστεί πανηγυρικά.
Ο φασισμός και η συγκεκριμένη συμμορία της χρυσής αυγής δεν έχει καμία κοινωνική νομιμοποίηση. Παρά τις όποιες εκλογικές αυταπάτες έχουν δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη ομάδα, η ουσία παραμένει μία. Ο φασισμός απειλεί ευθέως όπως και στη σύγχρονη ιστορία τη δημοκρατία των ίσων και των όλων. Ο φασισμός είναι ιδεολογία που ταπεινώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ακεραιότητα. Ο φασισμός διαλύει κάθε δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Ο φασισμός στρέφεται ενάντια στην πολιτική, ιδεολογική, φυλετική διαφορετικότητα.
Σήμερα γίναμε μάρτυρες όχι ενός επεισοδίου πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά της πραγματικής έκφρασης της χρυσής αυγής. Σήμερα καταλαβαίνουμε τι βιώνουν εκατοντάδες μετανάστες όταν πέφτουν στα χέρια αυτής της συμμορίας. Αύριο θα είναι κάποιος από εμάς που έτυχε να βρεθεί στο δρόμο τους και έχει να πει κάτι που δεν συμφωνούν μαζί τους.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να απομονώσουν και να καταδικάσουν τη φασιστική ναζιστική οργάνωση της χρυσής αυγής. Κανένας να μη ψηφίσει αυτούς τους ανθρώπους. Οι εκπαιδευτικοί άμεσα να προχωρήσουν σε αντιφασιστικά μαθήματα.
Καλούμε τη ΔΟΕ την ΑΔΕΔΥ να πάρουν άμεσα θέση για το θέμα του φασισμού.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.


Για το Δ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα