Η θέση μου για την ΑΕΕ, της Έφης Ψωίνου

Tweet

​Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΕ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Λαμβάνοντας υπόψη την αντίληψη και τη συνείδησή μου, τις θέσεις της ΟΛΜΕ, τις γνωμοδοτήσεις έγκριτων νομικών, το κακοποιημένο και κακοποιητικό νομοθετικό πλαίσιο της αξιολόγησης, που έρχεται σε πλήρη ουσιαστικά αντίθεση με το πνεύμα που αυτή υποτίθεται επιχειρεί να οικοδομήσει, εκλαμβάνω ότι δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή

μου στις ομάδες εργασίας για την ΑΕΕ. Ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχω σ΄αυτές, διότι δεν επιθυμώ να συμβάλλω στη συγκριτική αναξιολόγηση, στην υποβάθμιση σχολείων, στην κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα τους, στην κατηγοριοποίηση και το κλείσιμο σχολικών μονάδων, στην εμπέδωση του σχολείου της αγοράς.

Δεν βγαίνω στον πληστηριασμό χειραγωγούμενων μεταπρατών κατάρτισης, που επιχειρεί να κάνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου άνευ παιδείας. Σας καλώ να πράξετε το ίδιο.

Τέλος, αρνούμαι να με εμπαίζει το υπουργείο και να συναινώ στον εμπαιγμό μου. Δεν σκύβω το κεφάλι και δεν θα παράξω αποτελέσματα για τους δημίους της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης, της δημόσιας υγείας, της ελληνικής νεολαίας και κοινωνίας, οι οποίοι διαλαλούν ότι εφαρμόζουν την ΑΕΕ για την (αυτο)βελτίωση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, τη στιγμή που οι ίδιοι με χίλιους δυο τρόπους την αποδομούν και τη διαλύουν.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, ψυχή βαθιά.

Έφη Ψωίνου

Εκπαιδευτικός ΣΤ΄ βαθμού

ΠΕ13 - ΠΕ01

Γεν. Γραμματέας Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Ευβοίας

Γεν. Γραμματέας ΕΛΜΕ Εύβοιας

Εκ Μάνης Ορμώμενη.

Tags: Εφη Ψωίνου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα