Η πρώτη αποπομπή στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Αποπέμφθηκε ο Νάσος Θεοδωρίδης από την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μετά την ανάρτησή του στο Facebook στην οποία χαρακτήριζε τις νησίδες των Ιμίων ως Καρντάκ. Το θέμα είχε αναδείξει η ΝΔ, κάνοντας λόγο για ανθελληνικό παραλήρημα.

Από τον προφίλ στο Facebook του Νάσου Θεοδωρίδη.Αποστάσεις

κράτησε –μέσω twitter- ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος έκανε λόγο για προσωπικές απόψεις που δεν απηχούν εκείνες της Κουμουνδούρου.

Το τουίτ αποστασιοποίησης του Π.Σκουρλέτη [https://twitter.com/pskourl/status/299240776980889600]Οι δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάστηκαν έντονα από πλευράς ΝΔ. Το γραφείο Τύπου σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Ανήμερα της μαύρης επετείου των Ιμίων, ο κ. Θεοδωρίδης, ως άλλος Πήλιος Γούσης, διατείνεται ότι οι νησίδες ανήκουν στην Τουρκία, αποκαλώντας τες μάλιστα “Καρντάκ”. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που η χώρα μας προετοιμάζεται να αξιοποιήσει τα δικαιώματά της στη θάλασσα» αναφερόταν στην ανακοίνωση με την οποία η Ρηγίλλης καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση, να καταδικάσει τις θέσεις του κ.Θεοδωρίδη και να τον εκπαραθυρώσει.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ.Θεοδωρίδη προς τη ΝΔ μέσω του λογαριασμού του στο Facebook:

H απάντηση του Νάσου Θεοδωρίδη στη ΝΔ, μέσω Facebook.

Tags: ΣΥΡΙΖΑαποπομπή
Keywords
Τυχαία Θέματα