Η αντικατάσταση του Άδωνι Γεωργιάδη στη μάχη της Βουλής - Και το tweet απάντηση

Tweet

Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να αντικαστήσει τον Αδωνι Γεωργιάδη από κοινοβολευτικό της εκπρόσωπο και στη θέση του θα μπει ο Τάσος Νεράντζης. Αυτό θα συμβεί για την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης την κυβέρνηση.

Πρόκειται για μία ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης για να αποτρέψει τη συζήτηση από το ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Γεωργιάδη για τις τράπεζες.

Πηγές της κυβέρνησης δήλωσαν πως ο κ. Νεράτζης θα αναλάβει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα αναλάβει τη θέση για τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού.

Για να αποφευχθούν τα βέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη προσπαθούν να κατευθύνουν τη συζήτηση σε άλλα θέματα.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της άγριας μάχης που προβλέπεται στη Βουλή.

Τι γράφει στο twitter του: «Να ενημερώσω τους φίλους μου από τον Σύριζα ότι Τετάρτη με Παρασκευή θα είμαι στην Βουλή ως ΚΕ...μήπως να το ξανασκεφθούν και να μήν έρθουν;».

Αυτό το σχόλιο έρχεται ως απάντηση στην απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιβάλει εμπάργκο στα στελέχη της, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Tags: ΣΥΡΙΖΑΝΔΆδωνις Γεωργιάδηςκυβερνητικός εκπρόσωπος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα