Γιουχάρισαν οι κρατούμενοι Μιχαλολιάκο και Λαγό

Tweet

Οι πρώτες αντιδράσεις με την άφιξη των νεοναζί στον Κορυδαλλό, ακούστηκαν από τους κρατούμενους που βρίσκονταν στο προαύλιο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το koutipandoras.gr για αρκετή ώρα δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός θα κρατηθούν στην 6η πτέρυγα, όπου παραμένει ο Άκης Τσοχατζόπουλος,

ή στα κελιά της 17Ν. Οι αρχές είχαν να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό πρόβλημα, το ότι η πλειονότητα των κρατουμένων είναι αλλοδαποί.

Από νωρίς η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα κελιά των κρατουμένων ήταν ηλεκτρισμένη, ενόψει της άφιξης των δύο χρυσαυγιτών. Έτσι τελικά αποφασίστηκε να τους μεταφέρουν στην πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών. Όπως έγινε γνωστό κρατούνται σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά και θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Οι κρατούμενοι μπορεί να μην είχαν οπτική επαφή με τα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής. Είδαν, όμως, τις εικόνες της άφιξης από τις τηλεοράσεις και αμέσως ξέσπασαν σε συνθήματα και γιουχαρίσματα κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Tags: Χρυσή αυγήκορυδαλλός Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα