Για το ΣΚΑΪ, η Ελλάδα από το 2015 μέχρι σήμερα μάλλον βρίσκεται σε πόλεμο

Εξόφθαλμη είναι η προσπάθεια παρουσίασης ψευδών στοιχείων με στόχο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης από τον όμιλο του ΣΚΑΪ που ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασε ως «είδηση» ότι οι χρηματιστηριακές απώλειες μειώθηκαν κατά 75% μέσα σε 3 μόλις χρόνια. Μάλιστα ο τραπεζικός δείκτης σχεδόν μειώθηκε στο μισό, όπως δείχνει χαρακτηριστικά η καρτέλα:

Αξίζει να σημειώσουμε πως τέτοιες ακραίες διακυμάνσεις στην οικονομία δεν βιώνουν ούτε οι εμπόλεμες χώρες. Το ΣΚΑΪ, για τους λόγους που οι υπεύθυνοι του σταθμού γνωρίζουν, απλώς... προσέθεσε 2.000 μονάδες στα στοιχεία

που αφορούν το 2015. Ο παρακάτω πίνακας με τα στοιχεία της Ναυτεμπορικής (και οποιουδήποτε άλλου μέσου, οργανισμού και θεσμού εκτός του ΣΚΑΪ) δείχνει την τιμή χρημ.μονάδων το 2015:

Αξίζει να παραθέσουμε και τον δείκτη τιμών από το περήφημο χρηματιστηριακό κραχ του 1999. Όπως μπορείτε να δείτε, η υποχώρηση του δείκτη μετά βίας υποχώρισε κατά 1.000 μονάδες (πηγή γραφήματος: Ναυτεμπορική).

Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι είτε το ΣΚΑΪ «μαγείρεψε» και μάλιστα χονδροειδώς τις τιμές και τα στοιχεία είτε ότι το ελληνικό χρηματιστήριο υποχώρισε κατά 2.000 μονάδες του γενικού δείκτη... στη δίνη του Ακήρυχτου Πολέμου.

Δέλτα Χι

ΣΚΑΪΓενικός Δείκτηςχρηματιστήριο
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΚΑΪ, Ελλάδα, 2015,skai, ellada, 2015