Γεώργας Θωμάς Αιρετός ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Ενημερωτικό για Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς

Ενημέρωση ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας 8-12/1/2018
Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018
Καλή και δημιουργική χρονιά!
Ειδήσεις από το ΑΠΥΣΔΕ
Χωρίς συνεδρίαση ΑΠΥΣΔΕ η τρέχουσα εβδομάδα.
Ειδήσεις από την Περιφερειακή Διεύθυνση
· «Τροποποίηση διορισμού αιρετών μελών ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας»
Τροποποιούμε την με αριθμό πρωτ. Φ.αποφ./10509/16-12-2016 Απόφασή μας με θέμα: «Διορισμός αιρετών μελών ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας», μετά από τις παραιτήσεις του κου Προύσαλη Δημήτριου και του κου Παλέτσου Ευθύμιου και δ ι ο ρ ί ζ ο υ μ ε ως τακτικό αιρετό μέλος και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας τους: 1. Πυργολιού Καλιόπη - Μαρία του Παναγιώτη ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή της τον κ. Κόκκινο Χαράλαμπο του Βασιλείου.
· Ανασυγκρότηση για το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Φθιώτιδας ως εξής:

1. Πιλιτζίδης Σπυρίδωνας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 04.02, με βαθμό Α’, Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Βουρλάκη Αθανάσιο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 12.04, με βαθμό Α’, Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας.
2. Τζήμας Νικόλαος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 11, με βαθμό Α’, Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, ως τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Ρήγα Χρήστο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, του Μουσικού Σχολείου Λαμίας.
3. Ραχιώτου Λεμονιά, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 03, με βαθμό Α’, του ΓΕΛ Στυλίδας Φθιώτιδας ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την κα Τσάπαλη Ελένη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβανατών.
4. Πυργολιού Καλλιόπη - Μαρία του Παναγιώτη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, του ΓΕΛ Μαλεσίνας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή της τον κ. Κόκκινος Χαράλαμπος του Βασιλείου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 03, με βαθμό Α’, του Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου Λαμίας.
5. Αρμυριώτης Αναστάσιος του Χρήστου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 12.03, με βαθμό Α’, του 1 ου ΕΠΑΛ Λαμίας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Ζάχο Γεώργιο του Οδυσσέα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 19, με βαθμό Α’, του 1 ου ΕΠΑΛ Λαμίας.
· «Τροποποίηση διορισμού αιρετών μελών ΠΥΣΔΕ Φωκίδας»
Τροποποιούμε την με αριθμό πρωτ. Φ.αποφ./10510/16-12-2016 Απόφασή μας με θέμα: «Διορισμός αιρετών μελών ΠΥΣΔΕ Φωκίδας», μετά από την παραίτηση της κας Πολυζώη Νίκης και δ ι ο ρ ί ζ ο υ μ ε ως τακτικό αιρετό μέλος και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Φωκίδας τους: 1. Καρανάσου Ευθυμία του Παναγιώτη ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτριά της την κα Σκώττη Καλοτίνα του Αντωνίου
· Ανασυγκρότηση για το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Φωκίδας ως εξής:
1. Αλωνάρης Ιωάννης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 04.02, με βαθμό Α’, Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτριά του της την κα Νάνου Μπήλια, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, Διευθύντρια του ΓΕΛ Γαλαξιδίου Φωκίδας.
2. Κολιαβάς Ιωάννης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, του Γυμνασίου Άμφισσας ως τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Μακρυγιάννη Επαμεινώνδα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 10.01, με βαθμό Α΄, Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Άμφισσας.
3. Κονιδάρη Ηλέκτρα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α’, του Γυμνασίου Ιτέας Φωκίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον κ. Πανταζή Σπυρίδωνα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 04.02, με βαθμό Α’, του Γενικού Λυκείου Άμφισσας.
4. Δερβένης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 14.04, με βαθμό Α’, του ΕΠΑΛ Άμφισσας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωματικό αιρετό μέλος την κα Κουρκούνη Θεοδώρα του Βάιου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 09, με βαθμό Α’, του Γυμνασίου Ερατεινής Φωκίδας. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Χρήστος Ι. Δημητρίου
5. Καρανάσου Ευθυμία του Παναγιώτη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Α΄, του Γενικού Λυκείου Ιτέας Φωκίδας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωματικό αιρετό μέλος την κα Σκώττη Καλοτίνα του Αντωνίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 04.04, με βαθμό Α΄, του Γενικού Λυκείου Ιτέας Φωκίδας.
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η κα Δελάκη Αθηνά, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 05, με βαθμό Α’, αποσπασμένη στη Δ.Δ.Ε. Φωκίδας, με αναπληρώτριά της την κα Καραχάλιου Γεωργία, Διοικητικό Υπάλληλο, κλάδου ΠΕ 1 Διοικητικού, με βαθμό Α’, της Δ.Δ.Ε. Φωκίδας.
· «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών ή κενούμενων θέσεων Υπευθύνων στα ΚΕ.ΣΥ.Π. Λιβαδειάς και Φωκίδας».
Τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά στην αντίστοιχη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας εφόσον επιθυμούν να αποσπαστούν στις παρακάτω κενές-κενούμενες θέσεις: Ενός Υπευθύνου στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Λιβαδειάς,· Ενός Υπευθύνου στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Φωκίδας· να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τη Δευτέρα 15-01-2018 Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να απευθύνεται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας μέσω των οικείων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να συνοδεύεται από α) βεβαίωση υπηρεσίας του υποψηφίου εκπαιδευτικού, στην οποία θα αναγράφεται ο βαθμός του και η συνολική εκπαιδευτική και διδακτική του υπηρεσία, β) βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου και γ) φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών όπως περιγράφονται στο άρθρο 3 της με αριθμ.πρωτ.92995/Γ7/10-08-2012 Υ.Α. Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα συνοδευτικά το αργότερο έως την Παρασκευή 19-01-2018, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Η απόσπαση λήγει την 31-08-2018 εκτός αν με νεότερη ΥΑ προκύψει διαδικασία στελέχωσης των ΚΕ.ΣΥ.Π. οπότε η απόσπαση λήγει με την ανάληψη καθηκόντων από εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν για τις θέσεις αυτές.
· «Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή».
Χορηγούμε άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, για εργασία εκτός ωραρίου στην κ. Παυλέτση Αλεξάνδρα, αναπληρώτρια Σχολική Νοσηλεύτρια κλ. ΠΕ25 του 2ου ΓΕΛ Λαμίας, για τέσσερις (4) ώρες την εβδομάδα, προκειμένου να διδάξει ως εργαστηριακός συνεργάτης το μάθημα «Ωρλ/ουρολογική» κάθε Πέμπτη από 15:00 έως 19:00, το πέμπτο χειμερινό εξάμηνο, στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, από 21-11-2017, καθόσον αυτή η ενασχόλησή της συμβιβάζεται με τα καθήκοντα της θέσης της και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας της.
· «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών ή κενούμενων θέσεων Υπευθύνων και Τεχνικών Υπευθύνων στα ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Εύβοιας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας και Φωκίδας»
Τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ19-20 που ανήκουν οργανικά στην αντίστοιχη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας εφόσον επιθυμούν να αποσπαστούν στις παρακάτω κενές-κενούμενες θέσεις: Ενός Τεχνικού Υπευθύνου στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Εύβοιας,· Ενός Υπευθύνου στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ευρυτανίας,· Ενός Τεχνικού Υπευθύνου στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Βοιωτίας,· Ενός Υπευθύνου και Τεχνικού Υπευθύνου στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φωκίδας· να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την Δευτέρα 15-01-2018 Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να απευθύνεται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας μέσω των οικείων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να συνοδεύεται από α) βεβαίωση υπηρεσίας του υποψηφίου εκπαιδευτικού, στην οποία θα αναγράφεται ο βαθμός του και η συνολική εκπαιδευτική και διδακτική του υπηρεσία, β) βιογραφικό σημείωμα του Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Χρήστος Ι. Δημητρίου υποψηφίου και γ) φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών όπως περιγράφονται στο άρθρο 3 της με αριθμ.πρωτ.92995/Γ7/10-08-2012 Υ.Α. Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα συνοδευτικά το αργότερο έως την Παρασκευή 19-01 -2018, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Η απόσπαση λήγει την 31-08-2018 εκτός αν με νεότερη ΥΑ προκύψει διαδικασία στελέχωσης των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. οπότε η απόσπαση λήγει με την ανάληψη καθηκόντων από εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν για τις θέσεις αυτές.
· «Μετακίνηση εκπαιδευτικών στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+»
Ε γ κ ρ ί ν ο υ μ ε την μετακίνηση των παρακάτω εκπ/κών του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου από την έδρα τους (Αλιβέρι) στην πόλη Hoogeveen της Ολλανδίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «ERASMUS+/ – Δράση ΚΑ2 – «Στρατηγικές Συμπράξεις για καινοτομία και ανταλλαγή καλών πρακτικών» με αριθμό σύμβασης 2017-1-IT02-KA219-036828_3 και τίτλο “ GenerazioneWebEuropeo ”, από 23-1-2018 έως και 27-1-2018, ως εξής: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΑΔΟΣ- ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΔΡΑ 1. ΓΟΤΑ ΕΛΕΝΗ Δ/ντρια κλ.ΠΕ02 (ΜΕΛΟΣ ΠΑΙΔ/ΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) ΑΛΙΒΕΡΙ 2. ΓΛΑΡΟΥ ΚΟΝΔΥΛΩ Εκπ/κός κλ.ΠΕ01 (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) 3. ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Εκπ/κός κλ.ΠΕ03 (ΜΕΛΟΣ ΠΑΙΔ/ΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) 4. ΜΑΛΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκπ/κός κλ.ΠΕ02 (ΜΕΛΟΣ ΠΑΙΔ/ΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) Ημέρες εκτός έδρας : ΠΕΝΤΕ (5). Η προκαλούμενη δαπάνη θα καλυφθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που είναι ο υπεύθυνος φορέας διαχείρισης του προγράμματος «ERASMUS+/ – Δράση ΚΑ2- «Στρατηγικές Συμπράξεις για καινοτομία και ανταλλαγή καλών πρακτικών» με αριθμό σύμβασης 2017-1-IT02-KA219-036828_3 και τίτλο “ GenerazioneWebEuropeo ”, με διάρκεια από 18-09-2017 έως 17-03-2020 και σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ των συμβαλλομένων.
· Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων Μελών Παιδαγωγικών Ομάδων (Π.Ο.) στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας – Υπάτης, Άμφισσας και Καρπενησίου.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που κατέχουν οργανική θέση ή βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ της Στερεάς Ελλάδας, να υποβάλουν εφόσον επιθυμούν, αίτηση προς την Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας μέσω των οικείων Δ/νσεων Εκπ/σης, προκειμέ- νου να αποσπαστούν σε κενές θέσεις μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων των Κ.Π.Ε. της Περιφέρειας Στε- ρεάς Ελλάδας. Προθεσμία υποβολής αίτησης μέχρι την Δευτέρα 15-01-2018. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση να επισυνάψουν βιογραφικό σημείωμα και φωτοαντίγραφα σχετικών πιστοποιητικών που πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. β ,άρθρ. 1 του Ν.4250/2014. Η απόσπαση λήγει την 31/8/2018 εκτός αν με νεότερη ΥΑ προκύψει διαδικασία στελέχωσης των ΚΠΕ οπότε η απόσπαση λήγει με την ανάληψη καθηκόντων από εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν για τις θέ- σεις αυτές. Οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να αποστείλουν τα- χυδρομικά τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα συνημμένα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17-01-2018 στην Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας.

ΔΑΠΑΝΕΣ
Δέσμευση πίστωσης ύψους 900,00 € ( εννιακοσίων ευρώ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ειδικός Φορέας 185, Κ.Α.Ε. 0841, οικ. έτος 2018, για «Διαφημίσεις και δημοσιεύσεις γενικά».

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΦΟΡΕΑΣ 90-50-185" ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΦΟΡΕΑΣ 90-50-185 ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΝΤΑΞ0511Αποζημίωση για υπερωριακή εργασία10.563,183.559,803.559,80Ξ0515Αποζημίωση μελών συλλογικών οργάνων7.000,000,000,00 Ξ0719 Λοιπά έξοδα μετακίνησης 18.000,00 9.196,63 9.196,63Ξ0721Ημερήσια Αποζημίωση για μετακινήσεις11.200,004.710,004.710,00Ξ0722Έξοδα διανυκτέρευσης για μετακινήσεις800,00140,00140,00Ξ0813Μισθώματα κτιρίων27.620,0027.494,6427.494,64Ξ0824Υποχρεώσεις από παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών6.600,005.515,505.515,50Ξ0831Ύδρευση και Άρδευση100,0063,6263,62Ξ0832Ηλεκτρική Ενέργεια3.000,001.039,001.039,00Ξ0875Αμοιβές για δαπάνες καθαριότητας4.500,002.723,042.723,04Ξ0899Λοιπές δαπάνες και ειδικές αμοιβές150,00111,60111,60 Ξ1111 Προμήθεια χαρτιού, γραφικών ειδών & λοιπών συναφών υλικών 6.200,00 5.559,98 5.559,98Ξ1231Προμήθεια ειδών καθαριότητας900,00809,81809,81 Ξ1329Προμήθεια ειδών συντήρησης και επισκευής κάθε είδους λοιπούεξοπλισμού 2.200,00 1.979,98 1.979,98Ξ1512Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης και δαπάνες κοινοχρήστων1.200,001.080,001.080,00Ξ1699Λοιπές προμήθειες930,0062,0062,00Ξ1711Προμήθεια επίπλων2.200,001.979,041.979,04 Ξ1713Προμήθεια γραφομηχανών, μηχανημάτων φωτοαντιγραφήςκ.λπ. μηχανών γραφείου 5.000,00 4.500,00 4.500,00Ξ1723Προμήθεια Η/Υ, προγραμμάτων και λοιπών υλικών2.000,001.800,001.800,00 Ξ1725Προμήθεια κάθε είδους τηλεπικ/κού, μετεωρ/κού & λοιπούσυναφούς ηλεκτρονικού εξοπλισμού 500,00 450,00 450,00Ξ9511Πρόσθετες παροχές10.000,000,000,00Ξ9711Έξοδα μετακίνησης προσωπικού6.900,006.860,156.860,15 ΣΥΝΟΛΑ127.563,1879.634,7979.634,79

Keywords
Αναζητήσεις
κουρκουνη θεοδωρα
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Alfa Vita