Γ και Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Επείγουσα ενημέρωση

Tweet

Γ, Ε ΕΛΜΕ –Θ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. Μαζικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθες, το οποίο οργανώθηκε από τις ΕΛΜΕ και τις Επιτροπές Αγώνα.

2. Σήμερα στον αγιασμό να γίνουν ενημερώσεις από τους συλλόγους διδασκόντων στους γονείς και τους μαθητές. Να αξιοποιηθούν τα γράμματα τις ΟΛΜΕ

προς γονείς και μαθητές, τα οποία σας τα στέλνουμε.

3. Γονείς και μαθητές να ενημερωθούν για τη συνάντηση- συζήτηση για τα προβλήματα στην εκπαίδευση και την προώθηση του αγωνιστικού συντονισμού με τους γονείς και τους μαθητές που οργανώνει η Γ ΕΛΜΕ καθώς και για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που οργανώνεται από όλες τις ΕΛΜΕ τη Δευτέρα 16/9, πρώτη ημέρα έναρξης της απεργίας, στις 11.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.

4. Όλα τα σχολεία να στείλουν συναδέλφους από το σχολείο τους σήμερα Τετάρτη 11/9, μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, στο 3ο Γυμνάσιο Συκεών για να πάρουν την αφίσα της ΟΛΜΕ, την οποία σας στέλνουμε και σε ηλεκτρονική μορφή.

5. Οι σύλλογοι διδασκόντων να αναρτήσουν πανό στα σχολεία για τη διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, τις απολύσεις και την απεργία διαρκείας!

6. Τα μέλη του ΔΣ και οι επιτροπές αγώνα στις οποίες συμμετέχουν και συνάδελφοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα περιοδεύουν διαρκώς από σήμερα στα σχολεία για την ενημέρωση των συναδέλφων. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι Δ/ντες-ριες να παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στις δράσεις του συνδικάτου.

7. Προτεραιότητα όλων μας είναι η προστασία της δουλειάς μας, της αξιοπρέπειάς μας και του δικαιώματος των μαθητών μας στην μόρφωση.

Συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στην απεργία από 16/9 και στο συλλαλητήριο στις 11.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΔΝΤ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΔΩ!

Το Δ.Σ.

Tags: Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκηςεπιτροπές αγώνα Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα