Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Οικονομική συμπαράσταση σε μαθήτρια του ΓΕΛ Ευκαρπίας

Θέμα: «Οικονομική συμπαράσταση σε μαθήτρια του ΓΕ.Λ. Ευκαρπίας»

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 η μαθήτρια του σχολείου Παναγιώτα Χαϊδευτού του Σπυρίδωνα αναπάντεχα εμφάνισε αιματώματα στον εγκέφαλο και εισήχθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Την ημέρα εισαγωγής διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου υπεβλήθη σε εμβολισμό (επέμβαση στο αιμάτωμα με τη χρήση μικροκαθετήρα που εισάγεται διαμέσου μιας αρτηρίας) και μετά την επέμβαση επέστρεψε στο Ιπποκράτειο

όπου νοσηλεύεται. Μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στον θάλαμο εντατικής νοσηλείας σε καταστολή. Οι θεράποντες ιατροί προβλέπουν ότι σύντομα και ανάλογα με την πορεία της υγείας της θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα επέμβαση – εμβολιασμό. Επίσης θα χρειαστεί μακρά και δαπανηρή διαδικασία αποκατάστασης.

Η οικογένεια της μαθήτριάς αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις τρέχοντες ανάγκες της οικογένειάς τους και της κόρης τους και πολύ περισσότερο το κόστος την θεραπείας αλλά και του νέου εμβολισμού. Ήδη, σχολεία της περιοχής μας - Δήμος Παύλου Μελά –εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την στήριξη της οικογένειας.

Η Διεύθυνση του σχολείου , οι Διδάσκοντες, ο Σύλλογος Γονέων οι μαθητές του ΓΕ.Λ. Ευκαρπίας και τo Δσ της ΓΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης σας παρακαλούν θερμά να συνδράμετε στο έργο στήριξης της οικογένειας της μαθήτριάς μας που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Η παρούσα αποστέλλεται με την άδεια και συναίνεση της οικογένειας της μαθήτριας. Σας πληροφορούμε ότι, όποια σχολεία η ΕΛΜΕ της χώρας το επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν το ποσό της οικονομικής τους συμπαράστασης στο λογαριασμό του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Α. Γεωργίου Ευκαρπίας της Τράπεζας Πειραιώς: 6712112707-605. Για αποδείξεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως με τον Πατέρα Ιωάννη στο τηλέφωνο 2310611128.

για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ TΡΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ

Γ' ΕΛΜΕΘ Θεσσαλονίκη 11 -12-2014

Πρ. Κορομηλά 51

[email protected]

Tags: Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκηςοικονομική ενίσχυσησυμπαράσταση
Keywords
Τυχαία Θέματα