Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 19/6

Ανακοινώσεις

Θεσσαλονίκη 19-06-2013

Γ' ΕΛΜΕ

Πρ. Κορομηλά 51

τηλ. 2310-229389

[email protected]

Γ΄ΕΛΜΕ-Θ καλεί όλους τους συναδέλφους/σες που ανήκουν στη δύναμή της (μόνιμους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους) καθώς και τους συνταξιούχους συναδέλφους σε

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τετάρτη 19 ΙΟΥΝΗ 2013 ώρα 19.30 στην αίθ. εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Συκεών, Επταπυργίου 15 με θέματα :

Κενά και πλεονάσματα εκπαιδευτικών.

Υποχρεωτικές μετακινήσεις – Απολύσεις.

Η κατάσταση στα σχολεία

της περιοχής μας .

Οι δράσεις μας το επόμενο διάστημα.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Στο τέλος των Πανελληνίων εξετάσεων και με τους εκπαιδευτικούς επιστρατευμένους και στρατωνισμένους η τρικομματική κυβέρνηση εσκεμμένα επέλεξε να παροξύνει το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας που έχει επιλέξει ως πολιτικό εργαλείο διακυβέρνησης. Επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά την λογική του μνημονιακού «τσαμπουκά» η κυβέρνηση επέβαλλε τον ξαφνικό θάνατο στην ΕΡΤ και σίγουρα θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει ξανά τους εκπαιδευτικούς.

Θυμίζουμε πως ήδη στην διάρκεια αυτής της χρονιάς οι μαριονέτες της τρόικας και της συγκυβέρνησης στο Υπουργείο Παιδείας επέβαλαν με ΠΔ την αξιολόγηση-τιμωρία των εκπαιδευτικών, εφάρμοσαν αδιάκριτα, επί δικαίων και αδίκων το εφιαλτικό πειθαρχικό δίκαιο του κ. Μανιτάκη, προσπαθώντας να κατασκευάσουν από το πουθενά τους αναγκαίους για την μπακαλίστικη λογική τους «επίορκους», ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσαν πογκρόμ απολύσεων κατά όλων σχεδόν των αναπληρωτών και ωρομισθίων συναδέλφων που υπηρέτησαν τα προηγούμενα χρόνια το δημόσιο σχολείο.

Το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ καλεί όλους τους συναδέλφους/σες σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ σήμερα- Τετάρτη 19 ΙΟΥΝΗ 2013. Είναι ανάγκη να επιτευχθεί η μαζικότερη δυνατή συνέλευση ώστε να εξασφαλιστεί η συνοχή και η ενότητα του κλάδου ειδικά μετά το όργιο αυθαιρεσίας των τοπικών παραγόντων σε σχέση με την χωροταξική κατανομή στην περιοχή μας που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις θέσεις πολλών συναδέλφων.

Οι πολιτικές της τρικομματικής κυβέρνησης και των τοπικών φερέφωνών της καταστρέφουν τη χώρα, ρημάζουν το δημόσιο σχολείο, την δουλειά μας και τη ζωή μας.

Συσπειρωθείτε γύρω από το Σωματείο.

Η συλλογική δράση είναι το μόνο μας καταφύγιο!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ!

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΡΑΝΟΣ

Tags: Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα