Φοιτητικό πάσο για σπουδαστές Δημόσιων ΙΕΚ - Τι ισχύει

Από τον ΟΑΣΘ ανακοινώνεται ότι, η διάθεση των σπουδαστικών δελτίων (πάσο) στα Δημόσια ΙΕΚ, αρμοδιότητας του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, ξεκίνησε από την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Οι σπουδαστές των Δημόσιων ΙΕΚ θα πρέπει να απευθυνθούν στις γραμματείες των σχολών τους για να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης των σπουδαστικών δελτίων, με τα οποία δικαιούνται

μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ με μειωμένο κόμιστρο.

Δικαιούχοι των ανωτέρω δελτίων είναι σπουδαστές των Δημόσιων ΙΕΚ ηλικίας έως 22 ετών και θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν και να επιδεικνύουν σε κάθε έλεγχο κομίστρου, πέραν του σπουδαστικού δελτίου, και την Αστυνομική τους ταυτότητα. Τα σπουδαστικά δελτία θα ισχύουν ως τις 30.6.2018.

Το αίτημα των σπουδαστών των Δημόσιων ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης έγινε πράξη μετά από ενέργειες της διοίκησης του ΟΑΣΘ, στις 13 Απριλίου 2018, με την υπογραφή Σύμβασης μεταξύ Οργανισμού και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), η οποία που διασφαλίζει το δικαίωμα μετακίνησης για το σύνολο των 3.497 σπουδαστών των Δημοσίων ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.

ΙΕΚσπουδαστές ΙΕΚφοιτητικό πάσο
Keywords
Αναζητήσεις
δημοσιο ιεκ φοιτητικο πασο, φοιτητικο πασο ιεκ
Τυχαία Θέματα