"ΕΞΟΔΟΣ" Αποτελέσματα εκλογών για νέο ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Νίκαιας- Πειραιά

Tweet

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΞΟΔΟΣ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες για τη στήριξή τους τόσο στην εκλογική διαδικασία όσο και στη διάρκεια της Γ.Σ.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που βοήθησαν στο Προεδρείο για την διεξαγωγή της Γ.Σ. και στην εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών .

Η Γ.Σ. υπερψήφισε τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. και πήρε αγωνιστικές αποφάσεις για τη δράση

του σωματείου. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας υπερψηφίστηκε το κείμενο του συντονισμού των συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ ενάντια στην αυτοαξιολόγηση και την αξιολόγηση και το οποίο θα κοινοποιηθεί στους συλλόγους διδασκόντων για απόφαση - υπογραφή από τον καθένα μας.

Ως «ΕΞΟΔΟΣ- Ως «ΕΞΟΔΟΣ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το σύλλογο μας για να προασπίζουμε αταλάντευτα και μαχητικά τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων, της εργαζόμενης πλειοψηφίας , της δημόσιας εκπαίδευσης. Δε επιτρέψουμε ο σύλλογος να κάνει τεμενάδες στη διοίκηση και την κυβέρνηση, δε θα αποτελέσει το μακρύ χέρι του κράτους. Θα πρωτοστατήσουμε στην οργάνωση, στο συντονισμό των συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ, σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες, μέσα από τις Γ.Σ., ενάντια στα μνημόνια, την ΕΕ και το ΔΝΤ, το κεφάλαιο και την κυβέρνηση και κάθε διαχειριστή της ίδιας πολιτικής.

"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"

Για να κάνουμε το σύλλογο συλλογικότητα.

Για δυνατούς συλλόγους διδασκόντων

Tags: αποτελέσματα εκλογώνΣύλλογος ΠΕ Νίκαιας Πειραιά Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα