Έξι εγκαυματίες, ο ένας διασωληνωμένος, από έκρηξη στην Αμφιλοχία

Σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία παρέχει το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου στην "Αυγή" ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας Πάνος Ευσταθίου, 18 είναι οι τραυματίες από την έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφενείο της Αμφιλοχίας, εκ των οποίων οι 11 έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, με τους 6 από αυτούς να είναι εγκαυματίες και 1 σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενο διασωληνωμένος

στην μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου. Επίσης, 2 από τους εγκαυματίες αναμένεται να διακομισθούν επειγόντως σε νοσοκομείο του ΕΣΥ της Αθήνας.

Ακόμη, στο νοσοκομείο Άρτας έχουν διακομισθεί 4 τραυματίες και στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας διεκομίσθησαν άλλοι 3 τραυματίες, με τον 1 να αναμένεται η επείγουσα διακομιδή του στο "Λάτσειο" Κέντρο Εγκαυμάτων του νοσοκομείου της Ελευσίνας "Θριάσιο".

Ο Πάνος Ευσταθίου έχει ενημερώσει αρμοδίως και από την πρώτη στιγμή τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κουρουμπλή, από τον οποίον έλαβε σχετικές οδηγίες.

Tags: αμφιλοχίαΑγρίνιοέκρηξη
Keywords
Τυχαία Θέματα