Εβρεχε πτώματα στο Ουκρανικό χωριό

Tweet

Αρχικά οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν μία μεγάλη έκρηξη η οποία έκανε τα κτίρια να τρίζουν και ύστερα άρχισε να βρέχει πτώματα.

Ενα από τα πτώματα, σύμφωνα με την Huffington post έπεσε στη στέγη της Irina Tipunova. "Υπήρξε ένας εκωφαντικός θόρυβος και όλα άρχισαν να τρίζουν. Τότε άρχισαν να

πέφτουν αντικείμενα απο τον ουρανό" είπε η 65χρονη χωρική που έστεκε σοκαρισμένη έξω από το σπίτι της.

"Και ύστερα άκουσα έναν θόρυβο και η γυναίκα προσγειώθηκε μέσα στην κουζίνα μου σπάζοντας την οροφή" και έδειχνε στους δημοσιογράφους την μεγάλη τρύπα που έκανε το κορμί χτυπώντας στην οροφή πέφτοντας από τέτοιο ύψος.

Η νεκρή γυναίκα ήταν γυμνή και ακόμη έστεκε εκεί.

100 μέτρα από το σπίτι της γυναίκας βρίσκονται δεκάδες πτώματα διασκορπισμένα στα χωράφια. Η γυναίκα συμπλήρωσε "το πτώμα είναι ακόμη εδώ γιατί μου είπαν οι ειδικοί να περιμένω για να έρθουν".

Ένας άλλος χωρικός είπε "άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και είδα να πέφτουν άνθρωποι. Ένας έπεσε μέσα στην αυλή μου".

Και δεν έπεφταν μόνο πτώματα αλλά και αντικείμενα από αεροπλάνο, αποσκευές κ.λπ. 40 περίπου χιλιόμετρα πριν τα σύνορα με τη Ρωσία.

Το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου έπεσε σε χωράφι. Οι διασώστες βρήκαν πολλά πτώματα, αρκετά τα έχουν μαζέψει για την απαραίτητη αναγνώριση. Ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν και πάρα πολλές γυναίκες και παιδιά και ανάμεσα είναι ένα 10χρονο αγόρι σφηνομένο ανάμεσα στην καμπίνα των πιλότων και ένα κάθισμα, οι διασώστες έχουν ρίξει ένα πλαστικό πάνω του.

Tags: ΟυκρανίαΡωσίααεροπλάνο Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα