Ετοιμασία για 918 προσλήψεις με τον Ν. 2643

Ηδη οι σχετικές προκηρύξεις έχουν εκδοθεί από την Κεντρική και 13 ακόμα Περιφερειακές Υπηρεσίες του Οργανισμού, οι οποίες θα δέχονται αιτήσεις έως και τις 29 Ιανουαρίου 2015.

Η πλειονότητα των θέσεων κατανέμεται στην Αττική, όπου θα καλυφθούν 536 θέσεις, ενώ ακολουθούν η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης με 66 θέσεις, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας με 53 και η Π.Δ. Πελοποννήσου με 47 θέσεις. Σαράντα πέντε θέσεις προκήρυξε το ΚΠΑ2 Τρίπολης, 30 το ΚΠΑ2

Λαμίας και 28 το ΚΠΑ2 Κομοτηνής. Στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Ηπείρου κατανέμονται 24, 21 και 20 θέσεις, αντίστοιχα. Δεκαεπτά θέσεις προκήρυξε το ΚΠΑ2 Μυτιλήνης, δώδεκα το ΚΠΑ2 Κοζάνης, έντεκα το ΚΠΑ2 Ρόδου και οκτώ το ΚΠΑ2 Σύρου.

Το προσωπικό θα τοποθετηθεί σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα και σε υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Πολιτισμού, Εθνικής Αμυνας και άλλων. Επίσης, θα στελεχωθούν Καταστήματα Κράτησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, ΚΕΠ Δήμων, αλλά και φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως το ΙΚΑ, ο ΕΦΕΤ, ο Οίκος Ναύτου, το ΝΑΤ, ο ΟΓΑ, ΟΠΑΔ και το ΕΚΑΒ.

Οι ωφελούμενοι
Από τις προκηρύξεις θα ωφεληθούν 226 Πολύτεκνοι, 168 ΑμεΑ, 156 Τρίτεκνοι, 129 τέκνα Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, 111 Τέκνα Αναπήρων πολέμου και 105 άτομα κατηγορίας Εμμεσης ΑμεΑ, δηλαδή άτομα τα οποία έχουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον άτομο με ειδικές ανάγκες. Επιπλέον, θα προκηρυχθούν 23 επιπλέον θέσεις, οι οποίες αφορούν υποψηφίους όλων των ειδικών κατηγοριών.

ethnos.gr

Κάντε like

Tags: Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελία
Keywords
Τυχαία Θέματα