Εθελοντική εργασία από την ΑΡΣΙΣ

H ΑΡΣΙΣ, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων (www.arsis.gr), δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Οι δράσεις της οργάνωσης αφορούν ένα ευρύ πεδίο κοινωνικής παρέμβασης, η οποία πραγματοποιείται μέσα από τις διαφορετικές υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει, όπως ψυχοκοινωνική, νομική και παιδαγωγική υποστήριξη που πλαισιώνεται από ειδικευμένα στελέχη κι εκπαιδευμένους εθελοντές.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι δράσεις που μπορούν να πλαισιώσουν οι εθελοντές: μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά

πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μαθήματα θεωρητικών και θετικών επιστημών), μαθήματα ελληνικών σε γονείς και παιδιά, καλλιτεχνικά εργαστήρια και δημιουργική απασχόληση (μουσική, χορός, ζωγραφική, τραγούδι, μαγειρική), ένταξη στην ομάδα παρεμβάσεων στο δρόμο (Κινητό Σχολείο, δράσεις σε γειτονιές της πόλης, μαθήματα κατ’ οίκων), υποστήριξη παιδιών σε νοσοκομείο, οργάνωση εκδηλώσεων, κλπ. Οι εθελοντές με τη δράση τους εμπλουτίζουν την ζωή της Οργάνωσης και αποτελούν έμπρακτο παράδειγμα κοινωνικής συμμετοχής και δράσης του ενεργού πολίτη. Όλοι οι εθελοντές μας λαμβάνουν βεβαίωση παροχής εθελοντικού έργου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σπάρτης 9 54640 Θεσσαλονίκη

2310227311, 2310242956

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςεθελοντική εργασίαΑΡΣΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα