Εργαστηριακοί Συνεργάτες στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Εργασία

Το Συμβούλιο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην υπ' αρ. 27/18-12-2012 συνεδρίαση του, μετά από σχετική απόφαση του Συμβουλίου του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής της ΣΤΕΓ/ΑΤΕΙΘ, προκειμένου να προβεί στην κάλυψη διδακτικών αναγκών του Τμήματος και σύμφωνα με τις διατάξεις ης παρακάτω θέσειςΕργαστηριακών Συνεργατών ΑΤΕΙ/Θ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013, ως εξής:
Α' ΤΟΜΕΑΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Μία (1) θέση εργαστηριακού

συνεργάτη για το μάθημα Κτηνοτροφικά Φυτό - Βοσκές (εργαστήριο) μέχρι 8 ώρες/εβδ.
Μία (1) θέση εργαστηριακού συνεργάτη γα το μάθημα Βιομετρία (εργαστήριο) μέχρι 10 ώρες/εβδ.
Β' ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
1. Μία (1) θέση εργαστηριακού συνεργάτη για το μάθημα Τεχνολογία Κρέατος (εργαστήριο) μέχρι 10 ώρες/εβδ.
Τα ελάχιστα προσόντα των Εργαστηριακών Συνεργατών ΤΕΙ ορίζονται αυτά του Καθηγητή Εφαρμογών, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν. 1404/83 (ΦΕΚ 173Α· Α'/24-11-84) όπως αυτό ισχύει μετά την αντικατάστασή του με το άρθρο 4 περ. Γ' του Ν. 2916/2001 (ΦΕΚ 114/τ. Α'/11 -6-01) το αρ. 8 παρ. 1 του Ν. 3404/2005. το ΠΔ 163/2002.
Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δε διαθέτουν τα προαναφερόμενα ελάχιστα προσόντα, επιτρέπεται η ανάθεση με ωριαία αντιμισθία διδακτικού έργου σε υποψηφίους που κατέχουν τουλάχιστον τον αντίστοιχο βασικό τίτλο σπουδών.
Οι συμβάσεις των Εργαστηριακών Συνεργατών βάσει των διατάξεων του Ν. 2916/2001, άρθρο 4 παρ. Γ μπορούν να διαρκούν ένα ακαδημαϊκό έτος και μπορούν να ανανεώνονται μέχρι δύο (2) ακόμα ακαδημαϊκό έτη από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ μετά οπό πρόταση του Συμβουλίου του Τμήματος, εισήγηση του Τομέα Μαθημάτων και σχετική απόφαση του Συμβουλίου του ΤΕΙ.

ΥΠΟΒΛΗΤΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αίτηση σε έντυπο του Τμήματος. (Στην αίτηση οι υποψήφιοι πρέπει να αναφέρουν τους τομείς των μαθημάτων).Τίτλοι σπουδών (δίπλωμα ή πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό). Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του κατά νόμου αρμόδιου οργάνου, με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους απονεμόμενους από τα Ανώτατα Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.Πλήρες βιογραφικό σημείωμα και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται η κύρια απασχόλησή του.Βεβαιώσεις επαγγελματικής πείρας.Γενικά κάθε στοιχείο που να αποδεικνύει τα προσόντα του υποψηφίου.

Όλα τα αντίγραφα των δικαιολογητικών πρέπει να είναι επίσημα θεωρημένα από τις κατά νόμο αρμόδιες αρχές. Τα ξενόγλωσσα δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ή Ελληνικής Διπλωματικής Αρχής στο εξωτερικό.
Τα δικαιολογητικά τοποθετημένα σε ειδικό πλαστικό φάκελο με έλασμα, πρέπει να είναι αριθμημένα, να συνοδεύονται από πίνακα υποβαλλόμενων δικαιολογητικών και να υποβληθούν μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίος δημοσίευσης στον ημερήσιο Τύπο. Στη Γραμματεία του Τμήματος.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Τμήματος, καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος www.ap.teithe.gr. Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής κ. Τσιαρδακλή Μαρία στο τηλέφωνο 2310/013.865.

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα