Έρευνα: Πόσες φορές κοιτάμε το κινητό μας;

Tweet

«Αχώριστοι» είναι πλέον οι άνθρωποι από τα έξυπνα κινητά τους καθώς σύμφωνα με έρευνα ένας μέσος χρήστης τα χρησιμοποιεί για να κάνει εργασίες 221 φορές κάθε μέρα.

Σύμφωνα με την έρευνα η οποία έγινε σε 2.000 κατόχους έξυπνων κινητών αποκαλύφθηκε, ότι ο μέσο χρήστης βλέπει πρώτη φορά το κινητό τους στις 7:31 κάθε πρωί, ώστε να κοιτάξει τα μέιλ του και το facebook.

Ακόμα και πριν σηκωθούν από το κρεβάτι, η πλειοψηφία των ανθρώπων

ενημερώνεται για τον καιρό, διαβάζει τα νέα και στέλνει ένα μήνυμα ή και δύο σε φίλους.

Η έρευνα που έγινε από την εταιρεία μάρκετινγκ Techmark αποκάλυψε επίσης, ότι ο μέσος χρήστης «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιεί πλέον τη συσκευή του πάνω από 1.500 φορές την ημέρα.

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα χρήστες παραδέχονται ότι χωρίς το κινητό τους νιώθουν σαν χαμένοι και αρκετοί δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το κινητό τους τόσο ενστικτωδώς, χωρίς να μην συνειδητοποιούν ότι το κάνουν. Δύο στους τρεις είπαν ότι έχουν καταφέρει «να μπαίνουν στο facebook χωρίς καν να σκέφτονται».

Μια πάντως εφαρμογή που οι χρήστες χρησιμοποιούν εξίσου στα κινητά και στους υπολογιστές τους (κατά μέσο όρο τέσσερις φορές την ημέρα), είναι η χρήση ψηφιακών χαρτών.-

Tags: κινητάsmartphoneέξυπνα κινητά Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα