Επιστολή μητέρας στον Γαβρόγλου για τη Μοριοδότηση πλημμυροπαθών μαθητών του Δ. Μεγαρέων στις Πανελλαδικές

Αξιότιμε κ.Υπουργέ

Οι μαθητές του Δήμου Μεγαρέων, το Νοέμβρη 2017, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018, υπέστησαν αρνητικές συνέπειες από τις καταστροφικές πλημμύρες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή μας.

Ο Δήμος Μεγαρέων με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας (8093/15-11-2017 και 8120/15-11-2017) κηρύχθηκε σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ η οποία διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το Νόμο 4521/2-3-2018 άρθρο 42 παρ. 4, οι μαθητές του Δήμου μας, εισάγονται καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Είμαστε βέβαιοι ότι η έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασής σας

Θα συμπεριλάβει τους μαθητές του Δήμου Μεγαρέων στο “Ειδικό Προσαυξημένο Ποσοστό Εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”.Θα υπάρξει ΔΙΚΑΙΗ και ΊΣΗ αντιμετώπιση των μαθητών των πληγέντων περιοχών μεταξύ τους, ορίζοντας ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣΗΣ ΜΟΡΙΩΝΘα αποτρέψει αρνητικές αντιδράσεις γονέων όπως αυτές που δημιουργήθηκαν μεταξύ σεισμόπληκτων κατοίκων των νησιών Λέσβου- Χίου μετά τη σχετική Απόφαση 2895/21-10-2017.

Αξιότιμε κ.Υπουργέ

Θεωρούμε βέβαιο, αφού γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ευαισθησίες σας σε τέτοια θέματα, ότι οι μαθητές του Δήμου Μεγαρέων που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018, θα τύχουν δίκαιη και ίση αντιμετώπιση.

ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

20-7-2018

Κώστας ΓαβρόγλουΜοριοδότησηπανελλαδικές εξετάσειςκαταστροφικές πλημμύρεςΜάνδρα ΑττικήςΜέγαρα ΑττικήςΕπιστολή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιστολή, Γαβρόγλου, Μοριοδότηση, Μεγαρέων, Πανελλαδικές,epistoli, gavroglou, moriodotisi, megareon, panelladikes