Ενωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στην πλ. Κλαυθμώνος

Ανακοινώσεις

ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Παπαναστασίου 49 104 45 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Φαξ.: 210 8321783

e-mail: [email protected] http:// www.art-teachers.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 10-07-2013

Σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που κάλεσε η ΟΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδείας.

Σε αυτήν συμμετείχαν και αρκετοί συνάδελφοι εικαστικοί.

Σχετικά με τον υποτιθέμενο διάλογο στον οποίο κάλεσε την ΟΛΜΕ ο υπουργός, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κανένα έδαφος οποιουδήποτε διαλόγου από τη στιγμή που εξάγγειλε απολύσεις 2.500 καθηγητών (52 ειδικοτήτων) στέλνοντάς τους στην ανεργία, καταργώντας τρεις ολόκληρους τομείς στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ, και διαλύοντας την εκπαίδευση.

Απέναντι στην πολιτική αυτή η μόνη απάντηση είναι η μαχητική αντίσταση όλου του εκπαιδευτικού κόσμου και όλων των εργαζομένων που απειλούνται άμεσα με απόλυση. Μόνη απάντηση είναι το δυνάμωμα του αγώνα για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής – αντιλαϊκής αυτής πολιτικής.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα γίνει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και κάλεσε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν αύριο Πέμπτη 11 / 7 / 13 στις 12:30 μ.μ. Στην Πλ. Κλαυθμώνος (στην Αθήνα) στο συλλαλητήριο που οργανώνεται με συμμετοχή και της ΑΔΕΔΥ.

(Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ).

Το ΔΣ της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν ενεργά, συστρατευόμενοι με όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται από την ΟΛΜΕ, και τις τοπικές ΕΛΜΕ.

Για το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η Γραμματέας Η Πρόεδρος

Ν. Παληοκώστα Ζ. Χατζή

Tags: Ενωση εκπαιδευτικών εικαστικών μαθημάτων
Keywords
Τυχαία Θέματα